Én megmondom az őszintét, simán azt hittem, hogy max mára megadják magukat, de nem. Vagy nagyon jó a propagandája az ukránoknak, vagy tényleg kb. egy emberként, ha kell kapával kaszával esnek neki az orosz megszállóknak. És ez őrültség, de azért valljuk, nagy riszpekt nekik.
Kedvencem az öreg aki felajánlotta a lefulladt orosz tanknak, hogy visszavontatja Oroszországba 🤣🤣
2022. febr. 27. 12:38
4/17 anonim válasza:
Nem. 56-ban a magyarok nem irtottak kisebbségeket pusztán a származásuk miatt.
2022. febr. 27. 12:39
5/17 anonim válasza:
4, ha sokszor mondogatod, akkor biztos igaz lesz.
2022. febr. 27. 12:40
6/17 anonim válasza:
Nem igazán, ott a kommunizmus ellen folyt a harc, itt most nem ideológiák, hanem inkább nagyhatalmi érdekszférák ütköznek. Az egy népfelkelés volt, itt két ország reguláris csapatai csapnak össze (főleg). Az összemosás elég erőltetett.
7/17 anonim válasza:
Kicsit se ugyanaz,de nyilván a libbantok simán bekajálják ezt az aberrált asszociációt.
8/17 anonim válasza:
Ráadásul az 56-os magyarok nem fenyegettek szomszédos országokat és nem égették szomszédos országok zászlóit sem.
Az ukránok jelenleg Orbán csapatai ellen harcolnak, és Orbán ellen vívjak a szabadságharcukat, ahogy mi is. Putyin mögött Orbán áll.
2022. febr. 27. 12:47
10/17 anonim válasza:
Te is felültél a média vonatra... gratulalok.
Egzáltalán nem ártatlanok az ukránok a sztoriban. És mielőtt elpontoztok, tegnap beszéltem kárpátaljai barátokkal, undoríto megint mit művelnek az ukránok, de ezt persze nem adja le egy media orgánum sem.. mertm ost sajnálni kell őket.
Az olyan érvelési hibákat meg hagyjuk, hogz "de Putyin szent". Nem, ő sem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!