Fideszesek mit szólnak ahhoz, hogy Orbán a képükbe hazudik?
@7, @9, hallgassátok meg a Kossuth rádió tegnapi műsorát!
"Magyarország sosem támogatta a szankciókat, nem is szavaztuk meg őket"
Értem, hogy nem ismered a forrás meg a link fogalmát.
Szellemi kapacitásaidat már látjuk, az hogy mit mondott és mit értettél nem ugyanazt jelenti.
Mondjuk ez lehet neked nehéz körmondat.
Könnyebb lett volna, ha legalább helyesen lenne leírva. Bonyolult neked az a kapacitás szó, inkább ne erőlködj vele :)
Mindenesetre ha neked a Kossuth rádió nem elég jó forrás, akkor nem tudom, kormánypárti körökben mi számít annak.
Meg azt is értem, hogy megy a mismásolgatás, meg a maszatolgatás, hogy ne kelljen válaszolni a kínos kérdésre. De mikor szeretnétek végre szembenézni vele, hogy át vagytok verve? Előbb-utóbb muszáj lesz.
Hogy bántja a fidderek igazságérzetét is ha valami igazságtalanságot szagolnak. Kár, hogy csak a saját pártjuk esetében ébred fel bennük. Amikor MZP ellen ment a lejáratókampány, vagy más pártok ellen, akkor persze mind csak röhincsélt a háttérben.
Most miért baj, ha ferdítve vannak a tények? Akkor miért nem volt baj?
Orbán így, szó szerint nem mondta, hogy nem szavazta meg a szankciókat, csak a propagandagépezete sulykolja, hogy ő mennyire ellene van és mennyire károsak a szankciók, emiatt hiszi azt a fideszesek fele, hogy nem szavazta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!