Mit szólnak a fideszesek a 2 milliárd forintba kerülő kamu nemzeti konzultációra?
Fideszesek kedvéért: a 2 milliárd az 2000 millió forint! Ennyi felesleges pénz van egy csak kitalált hülyeségekből álló kérdőívre, ami célja hogy orbán kimossa magát Brüsszel előtt, és a népre tudja fogni minden hülyeségét...
Tucatjával zárnak be iskolák megyénként, mert nem tudják fizetni a fűtést, tucatjával mennek csődbe vállalkozások orbán miatt, ezrével lesznek munkanélküliek miatt de hát iskolára, munkahelyteremtésre nincs pénz, ilyen kamu kérdőívekre meg van!
Én fideszesként is tudom, hogy ez kb csak kidobott pénz, és amúgy arra van, hogy a bizonytalan szavazókat "szinten" tartsák, hogy úgy lássák, hogy a kormány kíváncsi rájuk. Másra nem nagyon jó, mert úgyis azt csinál a kormány, amit akar.
A kérdés második fele szerintem is túlzó, nehéz idők jönnek, de tucatjával nem zárnak be iskolákat, pláne nem megyénként, szóval nem kell kamuzni meg provokálni.
2-es, nem mennek tönkre a vállalkozások? :D :D Téééényleg? :D 1% tudtt visszaregisztrálni a KATA alá. :D Sokan át tudtak menni átalányba, sokan meg nem. A főbérlőm könyvelő, direkt kisvállalkozókkal foglalkozott, 19 partnere volt, 9 ment tönkre augusztus végén.
Anyukám tanár, az ő sulija marad, de a környéken kettő kicsi zárt be és vonták össze, pont anyukámékéval. Kevesebb mint 1 tanár érkezik az oktatásban 10 kimenőre. Nincs semmi gáz, és 20 év múlva nem fogy el az összes tanár, ja...
Köszönhetitek az EU-s elvtársaitoknak, hogy jelenleg itt tartunk.
Putyin kb az elején evvel kezdte: ne pofázzatok bele, mert ráfáztok.
És tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!