Fideszesek mit szólnak ahhoz, hogy Orbán a képükbe hazudik?
#91 az elejétől fogva megszavazott minden szankciót. Közben itthon ment a néphülyítés, hogy szankció = fujj. Közben szorgalmasan szavazta meg sorban az összeset. Ez a baj. Közben meg megy a hergelés az ellen, amit csinál. De közben ő a “megmentő”. Mit nem értesz ezen?
De te magad is leírod, hogy igen, megszavazta, mert “beletörődött”? Wtf? 😂😂😂😂😂
#91 Szerintem fogyatékosokkal, mint a 92-es reagáló tök kár vitatkozni. Nekik a világ fekete meg fehér. Van A meg B.
Egybites DK kommunikáció.
És a fejüket vakarják, hogy mi lesz így a szivárványos zászlóval?:)
Elemez? Én is nyelvtan n@ci üzemmódba kapcsoljak? 😂😂😂
Azért ismételgettem, mert úgy tűnik sem sikerül felfogni. Saját magadnak mondasz ellent. Menj vissza az elejére és olvasd végig hogy miket írtál, és hogy mások miket írtak. Hátha
97 Talán Téged meglep (nyilván az óvó környezetedben, mint a többi szellemi sérülttel szokás, neked se mondanak ellent), de ezen az oldalon azért többen vagyunk.
Ezt meg kellene próbálnod felfogni.
#98 igen, gyakori hogy ugyanolyan írásképpel, stílussal, elütésekkel, százalékokkal, másfél pipával provokálnak az emberek 😂
Mit segítsek elemezni? Mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!