Ausztriában miert olcsóbb az üzemanyag, mint itthon?
Figyelt kérdés
Lassan már ausztriába járunk át mindenért. 🤣
Az elmúlt 1 évben ez az ország többet ment hátra, mint amennyit előre 10 év alatt.
2022. dec. 13. 21:52
21/30 anonim válasza:
19: Brüsszelbe menjen repülővel, de a szomszédos országba pl. mehetne autóval is, nem?
De csak azért megy repülővel, mert mások is azzal mennek, ezért villantani akar ő is:
Orbán Viktor azért utazott repülővel a 260 km-re lévő Kassára, mert a többi V4-vezető is repülővel ment | 24.hu
22/30 anonim válasza:
21
Ekkora hülyeséget sem olvastam még az idén. 24.hu...no comment.
23/30 anonim válasza:
Egy évig vesztesége volt a kutaknak, a MOL meg monopóliummá vált. Most azt az árat fizetjük meg, amit a 480-as benzinnel "megspóroltunk". Köszönjük, Viktor!
24/30 anonim válasza:
23
Miért nem jártál valami drágább helyre tankolni ha neked túl olcsó volt a hazai?
25/30 anonim válasza:
24: Szerintem azért amiért én is. Egyrészt mert nem ment el az esze, másrészt pedig mert közvetetten úgy is fizetett volna a 480 Ft-os üzemanyagért, ha egy cseppet sem tankol belőle. Ahogy a kezdetektől mindenki fizeti a rezsicsökkentett gázt és áramot, vagy épp az akciós csirkefarhátat. Ha semennyit nem használta vagy nem vett belőle, akkor is.
26/30 anonim válasza:
25
Ezt úgy adod elő, mintha annak is fizetnie kéne, akinek nincs is autója.
27/30 anonim válasza:
#26 Kell is, csak máshol. Adókban és a többi termék árában.
28/30 anonim válasza:
27
Ezt mivel tudod alátámasztani? Ha adsz forrást, elolvasom. De ne propaganda oldalét.
29/30 anonim válasza:
Egyszerű parasztlogika. A lakosság olcsón kapta a benyát, a céges kocsiba piaci áron ment. Mivel veszteség volt a lakosságon, a piaci ár magasabb volt, mintha nem lett volna ársapka. A teherautót piaci áron kellett tankolni. Szállítani mindent kell. A szállítás drágább, a termékek is drágábbak. Ennyike.
30/30 anonim válasza:
Ausztria durva, engem legutóbb 100 eurosba csomagolt Mozartgolyókkal csúzlisztak meg csak menjek már haza...állítólag a románokat meg 200 euróssal lövik...plusz egy pár zokni...hiába na európer szolidáris brigád az osztrák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!