Ausztriában tényleg jobb minőségű az üzemanyag?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 00:08
1/9 anonim válasza:
Igen és a nap is szebben süt, valamint a kerítés wurst-ból van.
2/9 anonim válasza:
Hazafelé nekem a kocsim mindig kevesebbet evett és másoknak is. Szerintük jobb az uzemanyag, nalam mindig szembeszel volt oda hátszél haza, mert ez az uralkodó széljárás és még alacsonyabban is vagyunk így lefelé jöttem ha haza jöttem. Így én nem esküszöm meg hogy jobb az uzemanyag.
3/9 anonim válasza:
Dehogy jobb, miért lenne . De erre itt is esküsznek sokan hogy ez vagy az a jobb.
4/9 anonim válasza:
A normál üzemanyagoknak pontosan ugyanolyan szabványoknak kell megfelelniük itthon is, mint Ausztriában. Amiben különbség lehet, az a prémium kategóriás üzemanyagok piaca, ahol a nagyobb vásárlóerő miatt dúsabb, de drágább adalékokat tudnak a normál üzemanyag a keverni és eladni.
5/9 anonim válasza:
Szamomra kicsit misztikum. De amiota Nemetorszagban hasznalom az automat fel-1 literrel kevesebbet eszik. Mondjuk ennek lehet mas oka is, de meg nem jottem ra mi az.
6/9 anonim válasza:
Nem vettem észre, nekem Svájcig oda-vissza ugyanannyit evett pár dl eltéréssel. Mindegy volt, hogy magyar, német, vagy osztrák benzinnel megyek.
7/9 anonim válasza:
Jobb? Fenét, rosszabb, nem is szabad osztrák kútnál tankolni, mert ott rosszabb minőséget adnak. Persze ezt egy német autószerelő mondta...
8/9 Honore Elmundo válasza:
A Magyar disel a legszarabb ! A Magyar autószerelők ebből élnek mert a magyar Diselolaj a szürőben megfagyott ! Videó látható a yotubon is ! Magyarországi autószerelő elmondása után írom ezt a bejegyzést!
9/9 anonim válasza:
Annyiban másabb, hogy jobb adalék anyagot raknak bele. De ez pont elég ahhoz, hogy egy 130-as tempónál kb 25-30km-rel többet megtegyünk mint az itthonival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!