A Fidesz soha nem fog lemondani magától?
Mondjuk a fehérorosz elnök urat? Esetleg Putyint? Hitler?
Kis korrekció: az ország 1/3-a. Az ellenzék is majdnem ugyanannyi szavazatot kapott. Az utolsó harmad pedig már el sem megy szavazni, nem pazarolnak idöt egy ilyen rossz cirkuszi mutatványra, mint ami 20 éve megy itthon.
Fontos: Kérlek olvassátok végig amit írok.
Kérdező szerintem attól még hogy valaki "ballibsi" nem feltétlen szereti a melegeket.
Hát ha most valaki ilyennek született vagy ilyenné vált valamitől... Ez sokak szerint egy betegség, rendellenesség... Mégis ők is képesek dolgozni, ők is képesek hozzá tenni a társadalomhoz. Nem tehetnek arról, hogy melegek, nem ők választották ezt. Én például undorítónak tartom, hogy ennyire erőltetve van ez a dolog, minden sorozatban, filmben lassan megjelenik ez. Engem csak annyi zavar, hogy ha ilyet látok az bennem negatív hatást kelt. Nem értem miért kell ennyire erőltetni ezt, mintha senki sem tudná, hogy léteznek melegek...
Ez egy rendellenesség, hiába undorodom a melegektől, attól még nem utálom őket.
Engem nem zavar, ha vannak körülöttem melegek, ők is ugyan úgy teljes értékű életet képesek élni, lehet velük normálisan kommunikálni, lehet velük együtt dolgozni, nekem ilyen téren semmi bajom nincs velük. (Persze ugyan úgy lehet hülye, akkor utálni fogom de nem azért mert meleg hanem azért mert hülye.)
Aki csak azt mondja hogy rohadjon meg a sok b*zi az meg pont ezeket váltja ki... Ócsárolja a melegeket utána meg kivonulnak utcára, hogy márpedig ők... Itt a probléma. Azokkal van a probléma aki pl. nem lenne képes elfogadni, hogy a gyermeke meleg és hasonlóak. Illetve, hogy halnának meg a melegek... Ez egy afféle betegség, bem tehetnek erről, hogy így születtek.
Ja meg attól, hogy valaki meleg, az még nem zárja azt ki, hogy nem lehet hülye, buta. Rengeteg hülye fanatikus meleg van, felvonulásokon elég csak megnézni az ottaniak értelmi szintjét... (Tisztelet a kivételnek.)
Ha megnézel egy "ballibsi" Telex videót a felvonulásokról és beleolvasol a kommentekbe: nem azt fogod olvasni, hogy istenítik a melegeket... Pont ellenkezőleg, legtöbben csak nevetnek egy jót rajtuk.
De ez amit a fidesz csinál ez szándékos köpködés a melegek felé.
Pont, jogy a fidesz miatt, a kormány hozzáállása miatt vonulnak fel annyian...
Ha más lenne az üzenet, nem lennének felháborodva, úgyhogy igen: A nagy melegfelvonulást is részben a fidesznek köszönhetjük.
Ugyan azt csinálják, mint eddig: Valakiket utáltatni kell, most a fidesz épp a melegekre kattant rá...
Fidesz teszi tönkre ezt az országot minden téren, társadalmilag is.
"ballibsiket" beállítja valami Amerika meg melegimádó dollárlobbiként, meleglobbiként stb.. Miközben ez nem igaz.
Én jobboldali liberális vagyok, de ez a kép amit a fidesz tol az emberek felé, hogy meleglobbi meg dollárbaloldal stb. óriási propaganda... Utálni kell mindenkit, pedig csak egy dolgot kellene utálni: A fideszt.
És igen... Vannak dolgok, amiket tényleg meg kell vitatni: Házasodhatnak-e pl. Én simán engedném, igazából magasról lesz*rom mit csinálnak, egyáltalán nem érdekel. Emberi jogok legyenek meg nekik, mint mindenkinek, nem kell őket elnyomni mert ilyennek születtek...
Illetve nevelhetnek-e közösen gyereket... Na ez egy érdekes kérdés, itt vizsgálódni kellene, részletekbe kell folyni.
Árvaház vagy melegpár? Szerintem utóbbi még mindig jobb, viszont:
Milyen hatással lesz a gyermekre? Eltorzult világkép alakulhat ki a gyerekben, lehet nem tud majd beilleszkedni a társadalomba. Szóval utólag lehet, higy a negatív társadalmi hatások miatt ezt jobb inkább nem engedni, de ezt nem én fogom itt eldönteni, állítsanak össze egy elvektől független szakértő bizottságok, végezzenek kutatásokat, elemzéaeket és döntsék el. Nem úgy, mint ahigy a fidesz csinálja:
Fúúj nem, oszt kész...
Nem így kellene hozzáállni a dolgokhoz, mint a fidesz. Ez a probléme velük...
Undorító egy banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!