A Fidesz soha nem fog lemondani magától?
Figyelt kérdés
Most én is nehezen mondanám meg, mi volna a jó alternatíva helyettük, de 40 éve igaz fideszesként 3 kapcsolatom ment rá, így lassan már alig értem, miért is voltam fideszes, habár nagyon megfogott a Viktor dinamikája, na meg a melegeket nem csípem túlságosan, ahogy a femineket sem. Szerintem nekik csak az a céljuk, hogy bomlasszák a társadalmat és egy kis rend azért sosem árt, mert ha mondjuk Hitler nyeri meg a háborút, akkor most egy sokkal szélsőséges nyugat mentesebb, rendtudóbb világ lenne.2022. dec. 13. 04:40
1/27 anonim válasza:
Te lemondanál többszázmilliárdról amit legálisan ellophatsz?
2/27 anonim válasza:
Ha Hitler nyeri meg a háborút, akkor nem lenne Magyarország.
3/27 anonim válasza:
A fidelitas - ha még létezik - akkor velük érdemes tárgyalni erről.
Most már tényleg értelmetlen minden így, ahogy van. Az egész közterület egy merő elhanyagoltság - a megoldatlan problémák sokasága miatt.
Az ember pedig "beszélhet" egymaga - úgysem jut el sehova.
4/27 anonim válasza:
Vegyük azt, hogy a mai napon lemond.
Hogyan tovább?
5/27 anonim válasza:
Mégis miért mondana el és miről? Egy párt soha nem mond le, max egy ember egy posztról. Egyébként is fura a kérdés pont pár órával egy nagy diplomáciai győzelem után.
6/27 anonim válasza:
Miért mondana,ha egyszer megszavazták megint őket?
7/27 anonim válasza:
Ráment 3 kapcsolatod? Hogyan? Otthon is toltad a fideszes szövegeket, vagy mi?
8/27 anonim válasza:
7: Az emberek sok mindent szoktak a Fideszre kenni (háború, időjárás, aszály stb), de 3 párkapcsolatról még nem hallottam, ez még itt a GYK baromságai között is kimagasló.
9/27 anonim válasza:
Azért butaság ez, mert a Fidesz zsinórban 4 (!) 2/3 os győzelmet aratott...
Ilyen erős felhatalmazású kormánya szerintem még nem volt Magyarországnak.
Ráadásul a Brüsszeli köcsögökkel is valahogy sikerült alkut kötni, tehát semmi, de semmi értelme nem lenne ennek.
10/27 anonim válasza:
A demokráciával mondana ellent, ha lemondana, hiszen mi magyarok sorban 2/3-unk szavazták meg Orbán Viktort. Ha lemondana a nyugatról pénzelt csicska nemzetárulóknak dobna oda. Annál már minden jobb lenne, még Putyin is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!