Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz soha nem fog lemondan...

A Fidesz soha nem fog lemondani magától?

Figyelt kérdés
Most én is nehezen mondanám meg, mi volna a jó alternatíva helyettük, de 40 éve igaz fideszesként 3 kapcsolatom ment rá, így lassan már alig értem, miért is voltam fideszes, habár nagyon megfogott a Viktor dinamikája, na meg a melegeket nem csípem túlságosan, ahogy a femineket sem. Szerintem nekik csak az a céljuk, hogy bomlasszák a társadalmat és egy kis rend azért sosem árt, mert ha mondjuk Hitler nyeri meg a háborút, akkor most egy sokkal szélsőséges nyugat mentesebb, rendtudóbb világ lenne.

2022. dec. 13. 04:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%

Putyinozz te eszement birka.

2022. dec. 13. 08:53
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor mondana le esetleg, ha belekerülnénk egy csődközeli helyzetbe, volna egy őszinte, hiteles ellenzék komoly határozott vezetőkkel, akik a közvélemény kutatások szerint is szorongatnák a Fideszt.
2022. dec. 13. 09:03
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
Melyik diktátor mondott le magától? Na látod!
2022. dec. 13. 10:33
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem, az emberi természet egyik legfontosabb mozgatórugója a hatalomvágy, a bírvágy és a kéjvágy mellett.
2022. dec. 13. 10:37
 15/27 anonim ***** válasza:
Mi az a bírvágy?
2022. dec. 13. 10:57
 16/27 anonim ***** válasza:

Birtoklási vágy, kapzsiság, mohóság.

2022. dec. 13. 11:00
 17/27 anonim ***** válasza:

Már csőd közeli helyzet van ez egyértelmű. De még folyamatban van egy két nagyobb összeg azt nyilván nem hagyják (biztos kenyérre kell)… ahhoz meg hogy talpra álljon az ország (megint), nincs semmilyen más alternatíva mert az összes többi párt balfasz plusz az orbánéké a fél ország amit felvásárolnak úgy hogy azt csinálnak amit akarnak semmi és senki nem állítja meg őket.

2022. dec. 13. 12:08
 18/27 anonim ***** válasza:

"Te lemondanál többszázmilliárdról amit legálisan ellophatsz?"

És ez a válaszoló azt hitte, hogy ő majd jól megmondja, és a válasza fel lett pontozva.

Lefordítom a válaszodat érthetőre: Te ellopnál több száz milliárd forintot simán és el sem tudod képzelni, hogy van olyan ember, aki ezt nem tenné meg. Ugye a kalsszikus mindenki magából indul ki, én (azaz te) több százmilliárdot lopnék simán, tehát másról is ezt feltételezem. Ja és a komment 68% on áll, bár én nem nyomtam rá pirosat. Tehát nem csak te, a téged pontozók is ilyen véleményen vannak.

Szomorú a gyakorisok helyzete, miért is akar ez az ország olyan politikusokat, akik nem lopják szét az országot? Megérdemli ez az ország azt, hogy jó kormánya legyen?:))

2022. dec. 13. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Éljen a FIDESZ örökké!
2022. dec. 13. 13:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Éljen, az ilyen birkákkal összezárva mint te egy félre esö szigeten külsö segítség nélkül.

2022. dec. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!