A Fidesz soha nem fog lemondani magától?
Putyinozz te eszement birka.
Birtoklási vágy, kapzsiság, mohóság.
Már csőd közeli helyzet van ez egyértelmű. De még folyamatban van egy két nagyobb összeg azt nyilván nem hagyják (biztos kenyérre kell)… ahhoz meg hogy talpra álljon az ország (megint), nincs semmilyen más alternatíva mert az összes többi párt balfasz plusz az orbánéké a fél ország amit felvásárolnak úgy hogy azt csinálnak amit akarnak semmi és senki nem állítja meg őket.
"Te lemondanál többszázmilliárdról amit legálisan ellophatsz?"
És ez a válaszoló azt hitte, hogy ő majd jól megmondja, és a válasza fel lett pontozva.
Lefordítom a válaszodat érthetőre: Te ellopnál több száz milliárd forintot simán és el sem tudod képzelni, hogy van olyan ember, aki ezt nem tenné meg. Ugye a kalsszikus mindenki magából indul ki, én (azaz te) több százmilliárdot lopnék simán, tehát másról is ezt feltételezem. Ja és a komment 68% on áll, bár én nem nyomtam rá pirosat. Tehát nem csak te, a téged pontozók is ilyen véleményen vannak.
Szomorú a gyakorisok helyzete, miért is akar ez az ország olyan politikusokat, akik nem lopják szét az országot? Megérdemli ez az ország azt, hogy jó kormánya legyen?:))
Éljen, az ilyen birkákkal összezárva mint te egy félre esö szigeten külsö segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!