Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telexnek mi a célja azzal,...

A Telexnek mi a célja azzal, hogy pár óra alatt 12 cikket hoz le a pedagógus- és diáktüntetésekről ? Nyilván direkt akarja felnagyitani, de milyen hátsószándékkal ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 23:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Leirtam mindent, te vagy az, aki szembemegy a valóssággal, 12 darab posztot pakoltak ki. Ezek a tények. További szép napot neked .
2022. dec. 10. 12:39
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

"Leirtam mindent, te vagy az, aki szembemegy a valóssággal, 12 darab posztot pakoltak ki. Ezek a tények. További szép napot neked ."

Ok, akkor szerinted van 12 darab poszt, még el is hiszem neked, annak ellenére, hogy nem bizonyítottad semmivel.

Na, akkor most ezzel mi a baj? Leírnád részletesen, hogy mitől lesz kirívó 3,5-4 oldalnyi írott anyag egy olyan eseményről, amiről élőben közvetítenek?

Ha keresek neked a vb meccsekről élő közvetítést és hasonló hosszúságú lesz a tartalma, akkor megnyugszol? Vagy csak fociról szabad 3-4 oldalt írni?

2022. dec. 10. 12:45
 23/24 A kérdező kommentje:
Kérem, hogy aki tud válaszolni a kérdésre, tegye meg, a többiek fáradjanak át más topikba és lehetőleg inkább ott, vagy ott se butázzák, hazugozzák a kérdezőket.
2022. dec. 10. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:
57%
Válaszoltam a kérdésre. A Telex egy piaci alapon működő híroldal. Olyan hírekről is kell tudósítsaniuk, amik meghatározzák a közbeszédet és érdekli az embereket. Mivel a tanár és diáktüntetések rengeteg embert érintenek (kb. minden gyerekes kollégám érintett), ezért jobban teszik, ha beszámolnak róla. Ennyi. Milyen hátsó szándékot szeretnél emögé sejteni?
2022. dec. 10. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!