A Telexnek mi a célja azzal, hogy pár óra alatt 12 cikket hoz le a pedagógus- és diáktüntetésekről ? Nyilván direkt akarja felnagyitani, de milyen hátsószándékkal ?
Pont ezért kéne nem leszrni az oktatást, hogy a hozzád hasonlók is megtanuljanak számolni.
"Pont ezért kéne nem leszrni az oktatást, hogy a hozzád hasonlók is megtanuljanak számolni."
Téged hol tanitottak számolni ?
"Kérdező, most megnéztem a kedvedért a Telex nyitóoldalát.
Összesen HÁROM tüntetéssel kapcsolatos hírt találtam."
"A kérdező nem tud számolni. Mégis csak lenne értelme a magyar gyermekek oktatását fejleszteni..."
Én speciel tudok számolni. És lehazugozni sem szoktam másokat , mielőtt utána járok valaminek.
Na, akkor kezdjük a kivesézést:
- Az első kettő linked ugyanaz a "cikk", ami valójában egy videó.
- A harmadik linked egy facebookos kép, amin egy vélhetően tüntető diák látható.
(Tehát eddig 0 cikknél járunk.)
- A harmadik link, a már általam említett MTVA szemlézés.
- A negyedik link szintén MTVA szemlézés, RÁADÁSUL OTT VAN A CIKK ALJÁN, HOGY EZ EGY HÍRFOLYAM RÉSZE! (Csak már úgy látszik közvetítésnek hívják.)
--> "Ez a bejegyzés egy közvetítés része."
- Az ötödik link egy KETTŐ ÉS FÉL soros "cikk" és szintén az élő közvetítés része.
És így tovább, a linkek innentől mind az élő közvetítés bejegyzései. Mivel élő közvetítés, ezért logikus, hogy óránként több "cikk" is születik, de ezek nem kerülnek ki egyesével a címlapra, hanem egy tényleges, összesítő cikk alatt jelennek meg, ÉS EZT MÉG BE IS LINKELTED.
Tessék:
Az itt lévő írásokat mind meg tudod nyitni, mert van egyedi url címük, de ettől még nem lesznek "cikkek". Könyörgöm, a legtöbbje egy-egy tényt jelent be, mint hogy merre indultak a tüntetők vagy épp ki mond beszédet. Szinte mind pár soros írásról van szó. A kedvedért bemásoltam az EGÉSZET egy word dokumentumba, formázás és képek nélkül az egész írott szöveg nincs 4 oldal, 1485 szó. Ugyanilyen élő közvetítések szoktak lenni majdnem minden nagyobb tüntetésről, sporteseményről (most a vb összes meccséről is van szerintem).
Nem szégyen ám, ha az ember beismeri, hogy tévedett, vagy azt, hogy nem tudja hogy működnek a híroldalak 2022-ben. (Mondjuk kb. 10 éve csinál ilyet minden nagyobb híroldal, az Origótól kezdve, az Indexen át, a Telexig és a HVG-ig.)
Bakker, menj már fel a facebook oldalukra, 12 posztot pakoltak ki fél napon belül a tüntetésekről !!!!!
Ezzel nyitottam a kérdést. Ne három cikkezzél nekem.
A kérdés meg eleve nem az volt, hogy kell beleállni a kérdezőbe, hanem hogy miért csinálja ezt a Telex !
"A Telexnek mi a célja azzal, hogy pár óra alatt 12 cikket hoz le a pedagógus- és diáktüntetésekről"
<--->
"Bakker, menj már fel a facebook oldalukra, 12 posztot pakoltak ki fél napon belül a tüntetésekről !!!!!
Ezzel nyitottam a kérdést. Ne három cikkezzél nekem."
Nem édes egyetlen drága barátom, te 12 cikket kérdeztél és válaszoltam is rá, hogy nincs 12 cikk.
De akkor menjünk tovább: a 12 poszttal, miközben ÉLŐBEN KÖZVETÍTENEK RÓLA mi a baj? Tudod te, hogy kb. mindenről posztolnak az újságok 2022-ben, mert az eléréseik jelentős része a közösségi médiából (elsősorban a facebookról) jön?
De egyébként itt is várnám a 12 posztot. Gondolom az élő közvetítés egyes bejegyzéseit kirakták facebookra is. Sőt, gondolom még élő videóközvetítés is volt, mert ezt így szokta csinálni a valódi média...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!