A Telexnek mi a célja azzal, hogy pár óra alatt 12 cikket hoz le a pedagógus- és diáktüntetésekről ? Nyilván direkt akarja felnagyitani, de milyen hátsószándékkal ?
4,hogne, tiszta sor, hogy erről nem lehet egy komplett tudósitást csinálni, inkább péntek este összedobtak TIZENKETTŐT :)
Logikus. Majd eljutunk odáig, h minden ellenzéki politikust is százszoros nagyitásban fognak nyomatni a következő választások előtt , h Orbán eltörpüljön a nagyságuk alatt.
"4,hogne, tiszta sor, hogy erről nem lehet egy komplett tudósitást csinálni, inkább péntek este összedobtak TIZENKETTŐT :)"
Kérlek, linkeld ezt a tizenkettőt. Felkeltetted az érdeklődésemet. Nekem inkább az a tippem, hogy nem tudod a böngésződet használni, de majd kiderül. :)
"Logikus. Majd eljutunk odáig, h minden ellenzéki politikust is százszoros nagyitásban fognak nyomatni a következő választások előtt , h Orbán eltörpüljön a nagyságuk alatt."
Csúszós lejtő. Miért állítasz szándékosan valótlanságokat?
Kinek a képével van kiplakátolva a focipálya méretű hirdetőtábla, hogy állítsuk meg brüsszelt?
Kérdező, most megnéztem a kedvedért a Telex nyitóoldalát.
Összesen HÁROM tüntetéssel kapcsolatos hírt találtam.
- Az egyik az MTVA-t szemlézi.
- Van egy videóinterjú az egyik iskola tanáraival, ahol nem sztrájkolnak.
- És van egy hírfolyam a tüntetésről.
Hát nem tudom, nekem ez nem tűnik soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!