Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vezették ki az ársapkát,...

Miért vezették ki az ársapkát, ha az csak a lakosságra vonatkozott?

Figyelt kérdés

A legtöbbet nem a lakosság fogyasztja...

Korrupt MOL-nak semmi sem elég?

2022. dec. 7. 09:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
81%

"A hollandoknál valószínűleg nincs egy alapvetően biciklik eltulajdonítására berendezkedett népcsoport"

Én ez ellen egyszerűen védekezek: 28 éves a biciklim és van hozzá egy jó vastag láncom. Akárhol teszem le a bicajt, tuti lesz 10-20m-es körzetben egy sokkal jobb préda, vacakabb lakattal, szóval nem az én ütött-kopott bicajomat fogják elkötni. :P

"Illetve mit csinálsz akkor ha mondjuk nagy családos vagy van lesz csak egy gyereked?"

Az ember addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Nem kötelező 3 kölyköt csinálni. Legyen csak egy és akkor elég egy lakás a városban, mindjárt nem kell kocsi.

2022. dec. 7. 13:47
 32/37 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyen benzines híreket hallottam.

Merthogy olyan alacsony áron nem érte meg eladni Mo-n, mert mivel sapka volt rajta, és drágábban beszerezni, olcsóbban eladni nem jó, nem jövedelmező üzlet.

De szal,hogy legyen, hogy hozzák a benzint akkor külföldiek is, nekik is megérje, és ne legyen benzinből hiány, hanem tudjunk közlekedni. Legyen hatékonyság így a munkanapokban, meg amúgy se jó, ha hosszú sor lóg ki a benzinkúttól, és még ha lenne valamennyi benzin, se tudnának haladni; de ha meg nincs benzin, akkor meg megáll a gazdaság. És akkor gondolom, ezért engedték el az ársapkát. Hogy legyen benzin, mer ha leáll minden, megbénul, akkor az úgy nem jó, nem hatékony; nem jutnak el az emberek a munkahelyükre, árut nemtom úgy eljut-e , ahova kell; én ezekhez amúgy nem értek; csak leírtam most ide, ami a buksimban volt; bocsi, ha nem jól fogalmaztam, ha nem jól írtam le.

Ja meg mégegy eszembe jutott, a Molnál egyik olajfinomító meghibásodott, és szerelni kellett; így mégkevesebb lett a benzin. Mert csak részlegesen tudták működtetni akkor asszem, amíg megjavítják.

2022. dec. 7. 13:56
 33/37 anonim ***** válasza:
76%
*Remélem, jól írtam mindent, én nem vagyok annyira tájékozott a témában; és a korábbi válaszokat sem olvastam vissza. ♥
2022. dec. 7. 13:58
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

31

"Na most néztem vissza, (én voltam a "rettegett autósevő biztos a fővárosban lakik 11-es válaszoló", akiből azóta 10. lett) pont az van, amit vártam!"

A modik szeretnek azzal szórakozni, hogy kiszedegetnek válaszokat és ezzel megzavarják az értelmi összefüggést.

2022. dec. 7. 14:04
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán angy cégek úgy sem ilyne kutakon tankoltak, van nekik saját belső tartály stb.
2022. dec. 7. 19:12
 36/37 anonim ***** válasza:
93%
3-as, a bicikli valóban jó dolog, és szeretek is tekerni, de ma eltekertem a boltba 2 km-t, és taknyom-nyálam egybefolyott az időjárás miatt. A kezem meg ráfagyott a kormányra.
2022. dec. 8. 19:24
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
36! Mondjuk öltözz fel rendesen! 😉 máris nem lesz ilyen gond! Én télen néha 60 kilométeres biciklitúrákat csinálok, csak tudom mi az a sál, kesztyü meg sapka meg réteges öltözködés.
2022. dec. 10. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!