Miért vezették ki az ársapkát, ha az csak a lakosságra vonatkozott?
A legtöbbet nem a lakosság fogyasztja...
Korrupt MOL-nak semmi sem elég?
Ide is kiírom, amit már máshova:
Akkor végre leszedik a 480-as táblákat?
Na majd még ez lesz egy lélektani buktató a sok teszkós idióta számára.
Elnézést, ellenzéki vagyok, csak idegesít a tobzódás, ami ilyenkor főleg Karácsony előtti hetekben látok a nagyobb bevásárlóközpontok körül... van itt pénz, kérem!
#3 Mondjuk Hollandiába meg tök normális, hogy aki csak teheti biciklivel megy ahova tud.
Itthon is sokaknak nem lenne amúgy kötelező az autó, vagy indokolatlanul sokat használják.
4
Hát, ha én Gyöngyösorosziból elindulok a közeli Gyöngyösre (4 km) biciklivel, akkor örülhetek, ha a falu kutyafalkái nem kergetnek meg.
7
Na igen, azzal is. Ezért járok kocsival.
11.
"Ne lakj ott" - nevetséges megszólalás, mintha csak úgy random arrébb lehetne menni egyik pillanatról a másikra. Vagyis persze lehet, de nem a magyar pénztárcákhoz méretezett kiadásokkal.
#5 Akinek inge, vegye magára.
Én személyesen ismerek egy csomó olyan embert, akik teljesen indokolatlanul kocsikáznak még a sarki boltba is.Pedig biztonságos városban lakunk, van tömegközlekedés, sok jó bicikliút, gyalog is gyorsan oda lehet érni szinte mindenhova.Szerintem nem csak én lakok ilyen kivételes helyen.
Nálunk is vannak problémák a külvárosi tanyavilágban a kóborkutyákkal, addig jelentgetik akiket zavar, amíg el nem viszi a sintér.Elviszik.Persze dönthet úgy is a gazdi, hogy bezárja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!