Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vezették ki az ársapkát,...

Miért vezették ki az ársapkát, ha az csak a lakosságra vonatkozott?

Figyelt kérdés

A legtöbbet nem a lakosság fogyasztja...

Korrupt MOL-nak semmi sem elég?

2022. dec. 7. 09:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

21.

Már megint nagyvárásokban és a fővárosban gondolkodsz, ahol ez megtehető. Vidéken elég szerény a boltok száma, és ha abban az egyben ami van pont nem kapsz meg valamit, akkor ráfáztál, mehetsz át egy településsel arrébb. Piac se minden településen van.

2022. dec. 7. 10:22
 22/37 anonim ***** válasza:
71%
#24 Hát én nem nagy városban lakom, nem is a fővárosban.
2022. dec. 7. 10:52
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

25.

Gondolom kiderül, hogy Bivalysüttöny-alsón laksz és ott is milyen vidámsággal lehetséges minden. Mindig a trollkodáshoz igazítva az élettörténetet.

2022. dec. 7. 10:54
 24/37 anonim ***** válasza:
71%
#26 Szánalmas vagy.Szó sem volt arról, hogy egy egy utcás zsákfaluban lakom, de nem Budapesten, nem nagyvárosban, nem megyeszékhelyen.Mit nem értesz?Akkor károgjál, meg sajnáltassad magad, hogy semmit nem lehet sehogy megoldani.Aki meg akarja, és életrevalóbb nálad, az megoldja, ahogy eddig is.
2022. dec. 7. 10:58
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

27.

És ezt pontosan azzal bizonyítod, hogy semmivel. Anonim fórumon, bármit lehet állítani, akár azt is mondhatnád, hogy Mad Max módon küzdesz az elemekkel vagy te vagy a dzsungel királya, azt sem lehetne megcáfolni.

Maximum a valóság tudja/fogja ezt megtenni.

2022. dec. 7. 11:03
 26/37 anonim ***** válasza:
67%
#28 Igazad van, így a te sivalkodásoddal se kell foglalkozni, hiszen valószínűleg úgyis hazudsz és nem is érint az intézkedés, csak veszekedni akarsz.
2022. dec. 7. 11:07
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

29.

Hát, ha te mondod biztosan úgy van, igaz-e?

2022. dec. 7. 11:10
 28/37 anonim ***** válasza:
76%
Mert a sok paraszt naponta a kútra járt 2 literért és elfogyott volna a benzin.
2022. dec. 7. 11:19
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Na most néztem vissza, (én voltam a "rettegett autósevő biztos a fővárosban lakik 11-es válaszoló", akiből azóta 10. lett) pont az van, amit vártam!

Autósék -vagyis kettő- meg akarják magyarázni, hogy egészégtelen a biciklin csomagot vinni és különben is nincsen minden városban bolt...oké murisak vagytok!

Gyerekek, én egy 25 ezres kisvárosban élek jelenleg, és arra írtam azt, amit!

Valaki itt bedobta a gyerek témát, nos szüleim is autó nélkül neveltek minket, volt kocsink, de apám megmondta, hogy erre ő nem pazarolja a benzint, hogy engem vigyen kb. 10 éves koromig bicajjal vitt majd kísért, mikor elég biztos voltam, onnantól kezdve meg magam jártam. nem ettek meg a kutyák, nem késeltek halálra cigányok stb. Ahogy senki mást sem...

Most értem, hogy nektek az elkényeztetett kölök az eszménykép, aki hozzátok hasonlóan kocsib**i, de ne akarjátok már meggyőzni azt, aki tudja, hogy hülyeség amit csináltok, hogy mégis igazatok van.

Egy dolog fix, én nem fogom havonta több tízezer forintot kidobni csak azért, amit amúgy is meg tudok oldani autó nélkül és lényegében véve minden szempontból (pénzügyileg, egészségügyileg, még környezetvédelmi szempontból is) jobb nekem meg úgy általában mindenkinek.

2022. dec. 7. 12:52
 30/37 anonim ***** válasza:
81%

"Mondjuk egy nagybevásárlást gyalog megoldani elég kegyetlen dolog."

Hát, én elég gyakran megcsinálom, hogy úgy jövök haza gyalog a 400m-re lévő Lidl-ből, hogy a vállamon a nagy bevásárlótáska, két kezemben meg egy-egy zsugor ásványvíz. És még egy vasúti felüljárót is meg kell mászni. Na és?!

Nem mellesleg minden nagyobb városban van házhoz szállítás (Tesco, Rokhs, stb), szóval haza is lehet rendelni a nagybevásárlást és akkor még a tömegben sem kell tülekedni.

2022. dec. 7. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!