Miért vezették ki az ársapkát, ha az csak a lakosságra vonatkozott?
A legtöbbet nem a lakosság fogyasztja...
Korrupt MOL-nak semmi sem elég?
13.
Mondjuk egy nagybevásárlást gyalog megoldani elég kegyetlen dolog. De persze aki egy zsemléért is kocsival megy, vagy csak azért korzózik, mert ő "menő", azok most "hi-hi megérdemlik", de a többiekkel mi lesz?
#12 Vidéki városban lakom.Tudtam volna már házat venni olcsón 30-40km-re lévő kis faluban, de nem vettem.Miért nem?Mert ahhoz kötelező autó, felnőttenként 1 db.Így nem is olyan olcsó, igaz?
Így a városban fizetem az albérletet, mert irreálisan drágák itt az ingatlanok.Viszont bárhova el tudok jutni gyalog, biciklivel, tömegközlekedéssel.
#14 Aki nem gazdag, nem nagy, nem erős, annak okosnak kell lenni.Ezt tudom erre mondani.Mindent meg lehet oldani, csak akarat kell hozzá.Én biciklivel járok bevásárolni, sosem csinálok akkora bevásárlást, hogy teherautóval kelljen mennem a boltba.Mondom, okosnak kell lenni.
Amúgy is heti akciók vannak a boltban, nem kell 1 hónapra előre bevásárolni.
Tartós cikkekből vesz az ember mikor szinte elfogyott, esetleg betáraz mikor jó árban van.
Fagyasztót szépen feltöltöd, aztán csak a napi friss kaját kell megvenni egyszerre.Ehhez is elég 2 naponta elmenni a boltba.
Régen is bevásároltak az emberek és nem volt autó.Inkább az a baj, hogy túl lusták az emberek, meg buták gondolkodni.
Youtubeon láttam egy videót amit Hollandiában vettek fel az utcán.Jól öltözött, magassarkús nő 3 gyereket vitt a biciklin, meg 4 db zsák méretű, telepakolt szatyrot.Azt írták a hollandok kommentbe, hogy ez náluk teljesen normális, csak ők jó biciklit vesznek, ami bírja a strapát.Ennyit erről.
18.
A hollandoknál valószínűleg nincs egy alapvetően biciklik eltulajdonítására berendezkedett népcsoport, akik kb. 2 nap alatt megfújnák az öt jó biciklit és az életben nem kapják el őket. Van olyan település, ahol tárolóval együtt nyúlták le őket, kb. 10 perc alatt.
A másik pedig az, hogy vidéken itt is látsz olyat, amikor a drótszamáron kb. 100 kiló cucc van és egyensúlyoz vele a mama a két település között, de ez minden, csak nem egészséges.
16! 11-es pont, hogy vidéki! Csak tudjad. Furcsa módon én a busz és kerékpár, hosszabb távra vonat kombóval MINDENT megoldok! és persze sokkal olcsóbban is kijövök, mint autósék. Igen, elismerem, hogy kirándulni vagy éppen 500 lelkes zsákfaluba kijárni könnyebb kocsival, de amúgy 10-ből 9 autós, akárhogy is okoskodik kiderül, hogy csak kényelemből használja. Nem kell szégyellni, de akkor fizessétek meg az igazi árát!
(14! én a nagybevásárlást is meg tudom oldani kerékpárral csak van egy nagy erős szatyor elöl meg egy kosár a cuccoknak hátul, és nem nem a pénzen múlik BŐVEN megengedhetném magamnak a kocsit, hidd el)
#19 A legtöbben nem két település közt mennek biciklivel bevásárolni, hanem városon belül.Nem egészséges a mozgás?Mert mi bajod lesz tőle?
Akkor az az egészséges, ha zabálsz egész nap ülőmunka közben, és mindenhová kocsival mész, mint egy rokkant?Szerinted ez a normális?
Miért mindig a legszélsőségesebb, legszarabb példákat hozod fel, mintha mindenhol úgy lenne?A vidéki városok nagyobbik fele teljesen normális, minden be van kamerázva manapság, boltok előtt, pályaudvarokon főleg.
"! én a nagybevásárlást is meg tudom oldani kerékpárral csak van egy nagy erős szatyor elöl meg egy kosár a cuccoknak hátul, és nem nem a pénzen múlik BŐVEN megengedhetném magamnak a kocsit, hidd el)"
Elhiszem, nem is vontam kétségbe, hogy telik neked autóra.Ha nagyon akarnám én is tudnék venni egy olcsóbbat, de nem használnám ki, felesleges a jelen élethelyzetemben.
A nagybevásárlás meg kinek mi.Van aki azt érti alatta, hogy egész hónapra bevásárol, utána meg csak kenyeret vesz naponta.
Másnak meg heti bevásárlás.Tök mindegy, meg lehet oldani, az a lényeg.
Én sok mindent amúgy is netről rendelek, mert jobban megéri, ráadásul ingyen ki is hozzák.Gondolok itt pl. 10 kg-os állateledelre.
A 20-as eléggé vicces mindjárt kiderül,hogy ő maga lölö!
Az a baj nem akar mindenki albérletben lakni.
És vidéken olcsóbb az ingatlan.
Akkor melyik is a jobb/kényelmesebb?
Illetve mit csinálsz akkor ha mondjuk nagy családos vagy van lesz csak egy gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!