Meghalt a gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, Nagy László. Milyen emlékek maradnak meg benned róla?
Figyelt kérdés
"Elhalálozott Nagy László, a 2006-os, gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, akiről korábban dokumentumfilm készült. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök 2021-ben, nyilvánosan megalázta és kigúnyolta egykori áldozatát. [link] 2022. dec. 7. 08:55
31/34 anonim válasza:
#30 Nem sokat tudtam nekik segíteni, pár év távlatából nem sok mindenre emlékeztem már. Még elnézést is kértek, hogy ilyen messziről fölrángattak Budapestre. Azt mondták, hogy telefonálhattam volna, hogy már nem is ott élek, akkor nem is kellett volna ezért fölmennem.
32/34 anonim válasza:
31
Ismétlem, azért voltak veled olyan gálánsak, mert habár keveset tudtál mondani, látható volt az arcodon, viselkedéseden és a többi tanúkkal összevetve, hogy igazat mondasz és nem titkolsz/nem ferdítesz el semmit.
33/34 anonim válasza:
@32 en voltam gyanusitott es tanu is egy ugyben 2005 kornyeken, reszben voltam csak egyuttmukodo, megsem nyultak hozzam egy ujjal sem.
34/34 anonim válasza:
Szegény ember rosszkor volt rossz helyen.
Már a tévészékház ostroma alkalmával meg kellett volna fékezni az utcai randalírozást, nem maradandó sérüléseket okozva. Az nem politikai vélemény kinyilvánítása ha török-zúzok meg gyújtogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!