Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghalt a gyurcsányi rendőrter...

Meghalt a gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, Nagy László. Milyen emlékek maradnak meg benned róla?

Figyelt kérdés
"Elhalálozott Nagy László, a 2006-os, gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, akiről korábban dokumentumfilm készült. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök 2021-ben, nyilvánosan megalázta és kigúnyolta egykori áldozatát. [link]
2022. dec. 7. 08:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
4%
Én egész eddig azt hittem, hogy a "szemlilövős" sztori valami poén(?). 🤐
2022. dec. 7. 09:36
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
Akik eleget tettek a rendőri felszólításnak akkor nemesett bántódásuk, akik meg ennek ellenére ottmaradtak és randalíroztak azok megérdemelték amit kaptak.
2022. dec. 7. 09:36
 13/34 anonim ***** válasza:
30%
Nekem erről a buliról annyi emlékem van, tomboltunk, de legalább megfizettek érte. Azt nem tudom ő miért volt ott. Még sima járókelőként is lehetett tudni, a rendőrségnek közbe kell lépni. A rendőr meg nem fog mindenkihez odamenni és megkérdezni, maga sétál, hazafelé tart, tüntet, vagy talán garázdálkodni jött? Ez a világon mindenhol hasonlóan történik.
2022. dec. 7. 10:00
 14/34 anonim ***** válasza:
39%

Skrabski Fruzsina Áldozatok 2006 c filmje szól erről. És a rendőrök még hetekig bántalmazták az éjszakai járókelőket, ezek az események nem a kövekkel dobálós randalirozás estéjét történtek.

Természetesen felelős érte az akkori rendőrkapitány, belügyminiszter, miniszterelnök, hisz hetekig tartott,nem egy éjszakán át, kizárt, hogy nem értesültek róla.Az őszödi beszéd miatt alakult ki a forradalmi hangulat. Kötelességük lett volna kezelni a helyzetet és mindenki testi épségéért felelni. A rendőrökért is és a civilekért is.

Gyurcsányék azon a nyáron az augusztus 20-ai ünnepet is megtartották, pedig figyelmeztették őket a meteorológusok, h vihar lesz és abban is meghaltak öten.

14 kilőtt szemű ember volt, ha jól emlékszem, nem egy. Az egyik utána öngyilkos lett. Ütötték, verték a civil járókelőket is a rendőrök. Egy Fideszes képviselőt, Révész Máriuszt is megverték.

2022. dec. 7. 10:43
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Királyunk, diktátorunk, urunk,parancsolónk, teremtőnk, a magyar nép atyja, felvirágoztatója és megmentője amilyen beszari sunyi szarházi dög alak, éles lőszerrel lövetne a tömegbe...

Egyébként megnézném azt, hogy egy erőszakos cselekményt mikor néznek tétlenül. Szóval a sok orbán f.szt szopkodó agyatlan idióta igazán befejezhetné ennek a demagóg dumának a terjesztését és állandó emlegetését. Drága urunk nem "szemeket lövet ki" hanem rengeteg embert és családot dönt nyomorba a példátlan intézkedéseivel.

2022. dec. 7. 11:01
 16/34 anonim ***** válasza:
19%
#15 Lehet, hogy mindenki fideszesnek fog nézni, de igazad van. Én nem láttam a filmet, de annak idején az Interneten követtem az eseményeket. Rengeteg olyan felvételt lehetett látni, amikor éjszaka hazafelé ment egy-egy magányos tüntető, és a rendőrök rárontottak legalább egy tucatnyian és verték brutálisan agyba-főbe, amíg csak mozdulni tudott. Után meg otthagyták, meg se nézték, hogy mi van vele, él-e még egyáltalán.És ez így volt már az első napon is, amikor először gyülekeztek a Kossuth téren, szeptember 17.-én. Pedig a tévé ostrom csak másnap volt. Már az első este is provokáció volt, ezt sokan látták és elindultak hazafelé, és már őket is így összeverték.
2022. dec. 7. 11:28
 17/34 anonim ***** válasza:
10%
#17 linkelj már abból a rengeteg felvételből párat!
2022. dec. 7. 12:29
 18/34 anonim ***** válasza:
16%
Eltüntették már régen őket az Internetről. A YouTube-on volt fönt nagyon sok. Lakások ablakaiból meg az utcáról vették föl, akik láttak egy ilyen jelenetet. De az előbb belenéztem abba a filmbe, amit a 15-ős említett, ott láthatsz hasonló jeleneteket.
2022. dec. 7. 12:40
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
#19 - Milyen "kényelmes", hogy "eltüntették már régen őket az Internetről." Nem lehet megnézni, kontextusba helyezni, csak el kell hinni, hogy akkor, úgy és azért volt.
2022. dec. 7. 13:33
 20/34 anonim ***** válasza:
35%
#20 Akkor ne hidd el, ha nem akarod. Nekem tök mindegy. De én viszont emlékszem rá. Nem volt az egy olyan fekete-fehér történet.
2022. dec. 7. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!