Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghalt a gyurcsányi rendőrter...

Meghalt a gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, Nagy László. Milyen emlékek maradnak meg benned róla?

Figyelt kérdés
"Elhalálozott Nagy László, a 2006-os, gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, akiről korábban dokumentumfilm készült. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök 2021-ben, nyilvánosan megalázta és kigúnyolta egykori áldozatát. [link]
2022. dec. 7. 08:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

Én meg ismerek rendőröket akik akkor ott voltak.

Érdekes, ők máshogy emlékeznek, és valahogy hihetőbbek az ő beszámolóik.

2022. dec. 7. 13:44
 22/34 anonim ***** válasza:
4%
#22 Mondjuk nekem hihetőbb, amit a saját szememmel láttam. De ha megnézed azt a filmet, amit a 15-ös említett, ott is láthatsz ilyen jelenteket. Sajnos ezek nem megrendezett jelenetek, hanem a valóság. Pedig utálom a Fideszt, mint a sz@rt, de attól még tény az akkori rendőri brutalitás.
2022. dec. 7. 14:06
 23/34 anonim ***** válasza:
5%

23

"rendőri brutalitás"

Hát ez relatív. Például, ha tanúként idéznek be valami miatt, akkor ha hallgatsz-tagadsz, úgyis kiverik belőled, mert a tanúnak kötelessége vallani. Szóval: adódik, hogy van helye a rendőri brutalitásnak.

2022. dec. 7. 14:09
 24/34 anonim ***** válasza:
8%
Hát engem már idéztek be tanúnak. Nem ilyen ügyben, de ujjal sem értek hozzám.
2022. dec. 7. 14:13
 25/34 anonim ***** válasza:
26%
25, vallottál rendesen?
2022. dec. 7. 14:16
 26/34 anonim ***** válasza:
7%
Vallottam? :) Te nagyon hülye! Nem én voltam a gyanúsított.
2022. dec. 7. 14:19
 27/34 anonim ***** válasza:
33%
#24 Legkevésbé fasiszta szavazó Magyarországon.
2022. dec. 7. 14:58
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
Azért megtalálható még néhány régi archív felvétel: https://www.youtube.com/results?search_query=2006+t%C3%BCnte.. Bár ezek inkább korabeli tévé közvetítések, és csak később kerültek feltöltésre.
2022. dec. 8. 07:55
 29/34 anonim ***** válasza:
67%
Már nem azért, de egy ilyen csürhe tüntető tömeg ellen mit kellett volna tenni? Mondani nekik szépen, hogy legyenek szívesek haza menni? A tömeg is épp olyan brutális volt mint a rendőrségi fellépés. Akkor kellett volna az összes fidesz birkát eltakarítani a p.csába. Bárcsak meg lehetne valahogy buktatni ezt féreg O1G-t a bandájával együtt,de sajnos nincs ekkora összefogás, és aki nem a rendeszer hívője az egyedül van. Túl nagy és szétterjedt rendszert épített ki és már sehonnan semmi támogatást, segítséget nem kap az, aki nem szopkodja o.v. narancsbőrös fszát.
2022. dec. 8. 08:54
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

26

A tanú is vallomást tesz, csak neki nincs joga hallgatni. És azért nem értek hozzád egy ujjal sem, mert valószínűleg mindent elmondtál, a nyomozó akár a vallomásodból, akár a viselkedésedből kikövetkezteti.

2022. dec. 10. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!