Amikor középiskolás voltam 2006-ban és voltam tüntetni, megfigyeltek. Most is lesz ilyen a Dobrev-rezsim alatt?
16 voltam. Teljesen békésen mentem ki tüntetni. Az osztályból senkinek nem mondtam, mégis behívott elbeszélgetni az igazgató, hogy ezt mégis hogyan képzeltem, mert tudják, hogy ott voltam. Teljesen ledöbbentett a dolog, mert nem láttam az arcom semelyik akkori híradásban.
Az igazgató egyébként ekkoriban rendkívüli gyűlésre hívta össze a teljes középiskolát, hogy felszólítson minket, hogy senki ne merjen kimenni a tüntetésre, mert nagy bajba kerülhet, itt az iskolában is.
Végül nagy bajba nem kerültem, de utána a közeli sulis barátaim is behívták kikérdezni.
A mostani fiatal diákok is számíthatnak majd ilyenre Gyurcsány feleségének rendszerében?
1: na ez durva. Engem ki nem rúgtak, de volt egy nyíltan MSZP-s tanár, aki nagyon kipécézett. Például olyanért kaptam egyest, hogy fekete tollal írtam a dolgozatot, mert a kék tollam nem fogott.
SZDSZ párti tanárom is volt, de ő mondjuk korrekt volt.
3: lehet elviccelni, de engem máig kísért a dolog. 16 voltam, egyszerű csóró családból származó diák.
Erre lennék legjobban kíváncsi, hogy hogyan működött ez akkoriban. Nyilván valamilyen fénykép alapján azonosíthattak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!