Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor középiskolás voltam...

Amikor középiskolás voltam 2006-ban és voltam tüntetni, megfigyeltek. Most is lesz ilyen a Dobrev-rezsim alatt?

Figyelt kérdés

16 voltam. Teljesen békésen mentem ki tüntetni. Az osztályból senkinek nem mondtam, mégis behívott elbeszélgetni az igazgató, hogy ezt mégis hogyan képzeltem, mert tudják, hogy ott voltam. Teljesen ledöbbentett a dolog, mert nem láttam az arcom semelyik akkori híradásban.

Az igazgató egyébként ekkoriban rendkívüli gyűlésre hívta össze a teljes középiskolát, hogy felszólítson minket, hogy senki ne merjen kimenni a tüntetésre, mert nagy bajba kerülhet, itt az iskolában is.

Végül nagy bajba nem kerültem, de utána a közeli sulis barátaim is behívták kikérdezni.

A mostani fiatal diákok is számíthatnak majd ilyenre Gyurcsány feleségének rendszerében?

2021. okt. 3. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Rosszabb is lesz. Amúgy nálunk kirúgták azokat az érettségi előtt állókat 2006-ban, akik elmentek tüntetni, pedig csak ide a kisvárosi tök békés tüntetésre mentek.
2021. okt. 3. 20:28
 2/13 A kérdező kommentje:

1: na ez durva. Engem ki nem rúgtak, de volt egy nyíltan MSZP-s tanár, aki nagyon kipécézett. Például olyanért kaptam egyest, hogy fekete tollal írtam a dolgozatot, mert a kék tollam nem fogott.

SZDSZ párti tanárom is volt, de ő mondjuk korrekt volt.

2021. okt. 3. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Ki figyelt meg? Este a bagoly a fáról, mikor mentél haza?
2021. okt. 3. 20:38
 4/13 A kérdező kommentje:

3: lehet elviccelni, de engem máig kísért a dolog. 16 voltam, egyszerű csóró családból származó diák.

Erre lennék legjobban kíváncsi, hogy hogyan működött ez akkoriban. Nyilván valamilyen fénykép alapján azonosíthattak be.

2021. okt. 3. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Én 16 voltam anno, én is tünettem, engem azért nem rugtak ki, mert egész jó tanuló voltam, meg versenyeken hírnevet szereztem az iskolának, mondjuk nekem már akkor is inkább fideszes tanáraim voltak, az iskola igazgató is fdiesze s önkormányzati képvisleö volt, úgyhogy felénk nem volt gond De mondjuk halottam volt egy másik iskola a városban, ahol MSZP-s votl az iskolaigazgató, és ott bemondták, hogy tilos menni tüntetni
2021. okt. 3. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Figyelj, nincs mitől tartani, Dobrev soha nem fogja legyőzni Orbánt. Nagyon megosztó személyiség és közel sincs akkora szavazótábora, mint Orbánnak.
2021. okt. 3. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Ez a napi ellenzékfikázó Orbánt kívánó kérdés?
2021. okt. 3. 20:52
 8/13 A kérdező kommentje:
7: Nem. Nyilván téged nem foglak tudni meggyőzni, de nem vagyok fideszes. Igaz úgy nem vagyok az, hogy még nem döntöttem el hova szavazzak.
2021. okt. 3. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Aha, persze. Találj még ki ilyeneket.
2021. okt. 3. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Persze majd megfigyelnek pegazussal. Ja hogy azt nem is a Klárikáék csinálják. :D
2021. okt. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!