Mekkora lenne ma a minimálbér ha a DK kormányozna, nem a Fidesz rezsim?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 17:38
1/25 Rothadó Narancs válasza:
A jelenleginél mindenképp több.
2/25 anonim válasza:
1
Főleg ha válságkezelés címszó alatt újra bevezetnék a létszám- és bérstoppot.
3/25 anonim válasza:
Kb ennyi mint most.inkább az a kérdés hogy a töméntelen mennyiségű uniós pénzeket hogy tudták volna felhasználni.ezt a bődületes mennyiségű pénzt nem is szabad egyetlen pártra bízni magyarországon.
4/25 anonim válasza:
Én utáltam Gyurcsányékat, de emberségesebbek voltak mint Orbán. Orbán úgy segít, hogyha jól élsz akkor sok pénzt ad, Gyurcsány viszont a legrászorultabbakon próbált segíteni és tojt azokra akik már amúgy is jól éltek. Plusz akkor nem volt ennyi UNIOS forrás, tehát a minimálbér kb annyi lenne mint most, vagy inkább több, mert eltörölnék az adót amit a fidesz rátett.
5/25 anonim válasza:
"Gyurcsány viszont a legrászorultabbakon próbált segíteni "
Igen bizonyítja ezt a vizit díj is, ahol a mélyszegénységben élők kb kiszorultak a rendelőkből mert nem volt pénzük rá és ha választhattak hová költsék a 200 ft-ot vizsgálatra vagy kenyérre akkor kénytelenek voltak az utóbbit választani.
6/25 anonim válasza:
Vizit díj rossz volt ez tény, de ez ugyanaz hogy a fidesz ellenzete a tandíjat utána meg bevezették. Gyurcsány alatt adómentes volt a minimálbér és környéke ilyesmikre értettem és volt gázár kompenzáció is hogy a legszegényebbek keveset fizessenek.
7/25 anonim válasza:
5) a mélyszegénységben élők még ma is 28500 forintot kapnak holott a megélhetés a háromszorosára nőtt az elmúlt 15 évben.
8/25 anonim válasza:
GYurcsány alatt a segély 28 ezer körül volt Orbán lecsökkentette 22800forintra, a legszegényebbektől vett el pénzt. Értem hogy a többség dolgozik, de aki nem az haljon éhen? Covid alatt is három hónap volt az álláskeresési járadék időtartalma???? Ez embertelenség!
10/25 anonim válasza:
1000-1100 Euro reálisan. És ennyi lenne a közmunka bér is, nem lehetne elcsalni a minimálbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!