Azt értem, hogy az ársapkát eltörölték a benzinről. De hogy lehet az, hogy a piaci árára rádobtak 30 forintot? Tegnap reggel még 611 forintért tankoltam a cégesbe, ma már 644 és a tőzsdei ára nem változott.
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 07:57
11/20 anonim válasza:
»Tisztelt hölgyeim és uraim! A MOL eddig bírta!« - mondta Hernádi Zsolt
A MOL már nem bírta, hogy a 3. negyedéves nettó profitja csak 262 milliárd forint volt. Abból nyilvánvalóan a beiglire sem futná karácsonykor, ha nem emelik a nagyker árat.
12/20 anonim válasza:
A MOL vezérigazgatója rekord nyereséget ért el az idei évben a fixált árak ellenére is mert olyan sok üzemanyagot vettek, aztán úgy sajnáltatta magát a kormányinfón mint egy éhező csöves...
13/20 anonim válasza:
#12 A MOL ért el rekordnyereséget, nem a vezérigazgatója.
14/20 anonim válasza:
Egyébként az is érdekes, hogy a MOL ugye részint állami tulajdonban van, és ők zsarolták ki gyakorlatilag az ársapi eltörlését, kiváncsi leszek, ennek milyen következményei lesznek
15/20 anonim válasza:
#14 Semmilyen. Tudták nagyon jól a kormányban is, hogy jobb ha a MOL erőszakoskodik legalább lesz mire fogni hogy kivezetik.
16/20 anonim válasza:
ha igaz amit a kérdező ír, akkor 30 forintot emeltek a nagyker áron ma reggelre.
17/20 anonim válasza:
A MOL és OMV kutakon nem emelkedtek a piaci árak, legalábbis felénk nem.
18/20 anonim válasza:
Tényleg.
A dízrl még 681 volg vasárnsp, ma meg 699.
A Brent ár is esett azóta.
19/20 anonim válasza:
A MOL reggel 641 volt, szóval ha tegnap lehetett 611-ért tankolni, akkor tényleg emeltek.
20/20 A kérdező kommentje:
611-ért tankoltam, de nem MOL hanem Volán kútnál, MOL-ról nem tudok nyilatkozni.
2022. dec. 7. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!