Na ki lepődött meg ma reggel a kutaknál?
Biztos lesznek sztorik ebből, pl. hogy valaki kiveri a balhét.
Pl. mi van, ha nem tud fizetni, és nincs a közelében, aki segítsen? Le tudják szívni a benzint a kutasok a kocsiból, hogy távozhasson?
Jaj, ez az agyatlan gyagyaság.
Én hónapok óta piaci áron tankoltam a 95-öt, céges kocsi, de állandóan alattad lehet, önköltségben.
Nekem ez a helyzet relatíve pozitív irányú: most az eddigi 95-ös piaci árán jobb benzint tankolhatok, a 100-ast!
"Nő nem tudta kifizetni"
Igen, de a cigi, a teszkózás megvan. Tele a teszkó parkolója a sok idiótával.
Mondjuk az a sunyiság az egészben, hogy este fél 11-kor bejelentették, hogy 23:00-tól nincs ársapka, de már a közlöny is kijött addigra.
Pedig még egy nappal korábban is tagadásban voltak és január elsejét emlegették.
Ez a kormány úgy hazudk mint az oroszok. Tudnak ezek egyáltalán igazat mondani?
5
Igen és örülök, hogy eltörölték az ársapkát. Ugyanis szétcseszte a többi termék árát.
6
Tudod, a Cigánykirály és fapofájú cinkosai. Hiába tettek most egy jó lépést, borítékolni kell minden gazságukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!