Na ki lepődött meg ma reggel a kutaknál?
Rendeleti kormányzás maga a menyország, imádok kiszolgáltatott alattvaló lenni, imádom, hogy mindenki magasról beleszarik mi nekem a jó. Imádom ha nincs semmi korrektség a dolgokban. Imádom, hogy egy darab kutyaszar vagyok amit bármikor eltaposhatnak és bárhova belekenhetnek. Imádom, hogy le sem köpnek. Imádok szenvedni és szopni a szeretett kormányom javára.
Egy párthü keresztyén konzervatív nemzeti férfi apa nö anya fideszes.
"Szegény nő lehet simán utálja használni"
Tehát technikai analfabéte
"vagy (van ilyen ma is...) kézbe kapja a fizuját."
Tehát feketén dolgozik
Akkor az igazi baj a készpénzzel fizetökkel van, nem az üzemanyaghiánnyal meg az ársapkával meg a sunyi éjszakai bejelentéssel és rendeleti kormányzással van?
Marhára tereled a témát, mikor nem tudsz válaszolni. Pont mint Orbán királyod.
#25 Az árstopot CSAK így volt szabad feloldani, nem pedig előre bejelentve. Mert ha mondjuk tegnap bejelentették volna, hogy mondjuk csütörtöktől nincs ársapka, akkor ma 10km-es sor lenne minden olyan benzinkútnál, ahol még kapható bármilyen üzemanyag.
Ergo még nagyobb üzemanyaghiány lenne.
Az meg, hogy valaki nem tud plusz 8 ezret kifizetni a kúton, mert nincs nála több készpénz ÉS bankkártyája sincs, az 2022-ben egyszerűen nevetséges!
Nekem inkább az a fura, hogy míg napok óta azt hallom a szülővárosomból (vidéki kisváros), hogy egyik kúton sincs üzemanyag. SEMMILYEN! Sem támogatott, sem nem támogatott, már mindenki azon gondolkozik, hogy átmegy a szerbekhez, horvátokhoz tankolni, addig egy csettintésre hirtelen reggelre minden benzinkúton lett. :D Micsoda varázslat!!!
Eddig nem volt ekkora ellátási probléma, most hirtelen az elmúlt 1-1,5 hétben lett. Mi történt?
Nekem ennek nagyon mesterséges bűz szaga van, de biztos csak én vagyok túl nem is tudom micsoda, aki összeesküvéseket sejt a háttérben... Az, hogy az eu-ra mutogatunk, meg a mol-ra meg a tököm sem tudja kire, már meg sem kottyan. Már csak Soros, meg a migránsok hiányoznak a sorból. Birka nép a magyar!
Ja, ma megkaptam az első hivatalos határozatomat az agyament f*szság óta... az utolsó mondat, hogy "eljártam xy főispán nevében". Komolyan majdnem elsírtam magam. Szerintem ezek már direkt rángatják az "oroszlán" (akarom mondani birka) bajszát, mert látják, hogy ezzel a néppel bármit meg lehet tenni, tűrjük. Sőt ami a kellemetlenebb, hogy sokan nem csak tűrik, hanem egyenesen nyálcsorgatva isszák az igét!
Off: Amúgy meg alig használok kp-t, de velem is előfordult már, hogy csak elugrottam a gyerekért és vittem magammal egy 10-est kp-ben, hogy löttyintek egy kis benyát. (Mert ugye sosem lehet tudni, hogy majd üres tankkal éppen tudok-e.) Mindenhogy kellemetlen, ha 11 ezer a vége, pedig eskü kitudnám fizetni, dehát a jobbakkal is előfordul na. Ezért az egyszeri bakiért már hadd ne adjam el az autómat!
De a múltkor pl. otthon felejtettem a pénztárcám és ezzel a mekkkdrájvban szembesültem. Leeső apróból sikerült kiszámolnom a végösszeget, amit szerencsére mindig behajítok az autó egy zugába a feleségemmel együtt és kb. "ott rohad meg". Még jó, hogy nem két bigmeket kértem ki, mert az ciki lett volna. Bár így is nagyokat pislogott a fiúka, amikor egy marék aprót nyomtam a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!