Vajon holnap reggel milyen tombolás lesz a benzinkutakon azokkal akik nem tudják még, hogy reggeltől már nem 480 lesz a nafta?
Figyelt kérdés
Lesz bunyó, meg minden?2022. dec. 6. 22:55
1/19 anonim válasza:
nálunk, a magyar társadalomban mi az amiért nem tombolnak?
2/19 anonim válasza:
Reggeltől???
Három perc múlva életbe lép, kijött a közlöny.
3/19 A kérdező kommentje:
Igen, de mondjuk aki alszik, és reggel menne tankolni, nem nézi meg indulás előtt a híreket 😁
2022. dec. 6. 22:58
4/19 anonim válasza:
CSak tavaszra jósoltam volna Orbánék bukását, de úgy látszik hamarabb lesz ;D
5/19 anonim válasza:
Semmiféle tombolás nem lesz....
Egyszeruen nem lepi at semmi a magyarok ingerkuszobet.
Meg lesznek lepve, kifizetik, majd elgondolkodnak.
6/19 anonim válasza:
#1 Hát ha valamit a semmiből, késő este bejelentenek, majd fél órára rá életbe is léptetnek, akkor azon szerintem joggal háborog bárki...
7/19 anonim válasza:
A kormány anyját szidják majd, hogy így megszívatták az embereket.
8/19 anonim válasza:
Fele annyit tankolnak, aztan haza mennek.
Holnapra meg tele lesz a hasznaltauto uj hirdetesekkel.
9/19 anonim válasza:
6.
Majd most a többi hülye is megérti, hogy mit éreztek a KATA-sok a katás adózás eltörlésekor. Az is egy tollvonás volt. Akkor most ugyanúgy ne hisztizzen senki és fizessen szépen. Lassan mindenki sorra kerül, úgyis elmondta Urunk teremtőnk, hogy a covid alatt minden családnál sok pénz maradt. Ahogy kijött pár napja a központi statisztika, pontosan átlag 26 millió forint van a magyar családoknál. ;)
10/19 anonim válasza:
Szerintem holnap ez téma lesz a munkahelyemen, főleg az ingázóktól számítok rá, van köztük temperamentumosabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!