Na ki lepődött meg ma reggel a kutaknál?
Nyugdijasok kozt vannak akik meg mindig ugy kapjak a nyugdijat hogy hazhoz viszi nekik a postas.
Vannak kisvallalkozok akik alairatjak veled a berpapirt es odaadjak a fizetest kp-ban. Volt ilyen munkahelyem. Rendesen be voltam jelentve 8 oraba es annyit kaptam kezhez amennyi a papiron szerepelt.
Az epitoipari munkasok is kp-ben vannak fizetve, felig meddig feketen.
Bizonyított tény, hogy aki kp-val vásárol az kevesebbet költ (fölösleges dolgokra is), mert csak annyit költhet amennyi nála van és nem annyit amennyit a bankszámla egyenlege megengedne.
Ez egy valid stratégia a spórolásra.
Érdekes, hogy többen több példát hoztak, miért járhat valaki így, de te akkor is okosabb vagy bárki másnal. Elfogadjuk. :) Csak egyszer haljon meg a terminál, vagy sérüljön a kártyád, romoljon el az alkalmazásod, amikor kéne és buuuummm te is így jársz, mert nincs nálad kp. Én mentem már kollégáért benzinkútra, mert nem működött a terminál, nem tudta használni a céges tankolókártyát (meg semmilyet), kp. meg nem volt nála... De én is jártam úgy ALDIBAN, nem egy fis fos kínái üzletben, hogy nem lehetett éppen kártyával fizetni.
Te is járhatsz kellemetlenül, nem gondolom, hogy ettől analfabéta lenne bárki is, vagy pocskondiázni kéne, hogy miért nincs nálad kp.
Na jó, de te egy zseni vagy. Műszakilag, pénzügyileg és életvezetésileg is.
Mi többiek meg inkább elviseljük a kritikádat és tartunk magunknál kp-t is.
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!