Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na ki lepődött meg ma reggel...

Na ki lepődött meg ma reggel a kutaknál?

Figyelt kérdés
Velem együtt? Az esti meccs után aludtam, nem híreket olvastam. Viszont reggel csuklottam egyet, mikor betöltöttem 20 litert a kocsimba, hogy mennyi az annyi. Szépen forgalmival a kezembe megyek, mosolyog a pénztáros, hogy arra már nincs szükség. Mondta, hogy nem sokkal előttem volt egy nő, aki nem tudta kifizetni, várni kellett amíg a férje beér a pénzzel :D

2022. dec. 7. 07:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdijasok kozt vannak akik meg mindig ugy kapjak a nyugdijat hogy hazhoz viszi nekik a postas.

Vannak kisvallalkozok akik alairatjak veled a berpapirt es odaadjak a fizetest kp-ban. Volt ilyen munkahelyem. Rendesen be voltam jelentve 8 oraba es annyit kaptam kezhez amennyi a papiron szerepelt.

Az epitoipari munkasok is kp-ben vannak fizetve, felig meddig feketen.

2022. dec. 9. 02:22
 32/36 anonim ***** válasza:
71%
A feketepénzt ne keverjük ide. A kisvállalkozóból is nagyon technikai nulla, aki készpénzben fizet. Az első munkahelyem egy 5 személyes családi vállakozás volt. Kérdés sem volt, hogy átutalással küldik a fizetést. És ez 2003-ban volt!
2022. dec. 9. 08:04
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyított tény, hogy aki kp-val vásárol az kevesebbet költ (fölösleges dolgokra is), mert csak annyit költhet amennyi nála van és nem annyit amennyit a bankszámla egyenlege megengedne.

Ez egy valid stratégia a spórolásra.

2022. dec. 9. 08:12
 34/36 anonim ***** válasza:
22%
#33 Igen, az önmérsékletre képtelen embereknél. Én kordában tudom tartani a költéseimet bankkártyával is és legalább nem jutok olyan helyzetbe, hogy valamire nem maradt pénz.
2022. dec. 9. 08:21
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy többen több példát hoztak, miért járhat valaki így, de te akkor is okosabb vagy bárki másnal. Elfogadjuk. :) Csak egyszer haljon meg a terminál, vagy sérüljön a kártyád, romoljon el az alkalmazásod, amikor kéne és buuuummm te is így jársz, mert nincs nálad kp. Én mentem már kollégáért benzinkútra, mert nem működött a terminál, nem tudta használni a céges tankolókártyát (meg semmilyet), kp. meg nem volt nála... De én is jártam úgy ALDIBAN, nem egy fis fos kínái üzletben, hogy nem lehetett éppen kártyával fizetni.

Te is járhatsz kellemetlenül, nem gondolom, hogy ettől analfabéta lenne bárki is, vagy pocskondiázni kéne, hogy miért nincs nálad kp.

2022. dec. 9. 13:15
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, de te egy zseni vagy. Műszakilag, pénzügyileg és életvezetésileg is.

Mi többiek meg inkább elviseljük a kritikádat és tartunk magunknál kp-t is.

😁

2022. dec. 9. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!