Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt értem, hogy az ársapkát...

Azt értem, hogy az ársapkát eltörölték a benzinről. De hogy lehet az, hogy a piaci árára rádobtak 30 forintot? Tegnap reggel még 611 forintért tankoltam a cégesbe, ma már 644 és a tőzsdei ára nem változott.

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 07:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
"Kinek mit intézett a kormánya" (orbán)
2022. dec. 7. 07:58
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Én tegnap előtt tankoltam az OMV-n már akkor is 644 volt.
2022. dec. 7. 08:01
 3/20 anonim ***** válasza:
A tőzsdei pillanatnyi ár semmit nem jelent, mert nem ma reggel vették meg a benzint, amit ma tankolsz. Azt korábbi áringások befolyásolják.
2022. dec. 7. 08:01
 4/20 anonim ***** válasza:
...és ez még csak a kezdet.
2022. dec. 7. 08:02
 5/20 anonim ***** válasza:

Ilyen piaci árakkal, mi itt nem foglalkozunk, majd a politikusok mondják meg, hogy mi a piaci ár itt...

bszrk ezen az országon, hogy a fenébe lehet ez?

6/20 anonim ***** válasza:
0%
A kutak szabadon állapítják meg az árat, és európai szintű hiány is várható majd az olaj szankciók miatt, én nem reménykednék olcsó árakban. De nézz szét a kutakon. A piaci ár az, amit hajlandó vagy megfizetni. Szerintem vissza fogod még ezt az árszinten sírni..
 7/20 anonim ***** válasza:

Vasárnap este cumira futottam, mert sehol nem volt benzin, és hétfő reggel hoztak újra akkor tankoltam.

Kannába is vettem egy huszassal...

Második válaszoló voltam, blokk is megvan.

2022. dec. 7. 08:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem OMV hanem Volán kúton tankoltam ma is meg tegnap is, a cégnek oda van kártyája :D
2022. dec. 7. 08:06
 9/20 Revolúcióbiológus ***** válasza:
Arra számíts, hogy az elkövetkezendő 4-5 évben mindig drágább lesz Magyarországon az üzemanyag, mint a környező országokban. Annak a kockázatát, hogy így játszadoznak a politikusok az árakkal be fogja árazni mindenki - a szerződéses feltételek, biztosítások, kötbérek elég drágák lesznek ami megdobja az üzemanyagkutakon tapasztalható költségeket.
2022. dec. 7. 08:07
 10/20 anonim ***** válasza:
#8 A MOL és OMV kutakon nem változott a piaci ár tegnap óta. Kinek mit intézett a kútja.
2022. dec. 7. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!