Mi köze Orbánnak ahhoz hogy nincs üzemanyag?
Mi köze neki ahhoz hogy nincsen benzin a kutakon? Elvégre ő csak miniszterelnök, a főf@sz az a Köztársasági Elnök.
Viccenkivul kérdem ezt!
Nem vagyok se Fideszes, Se Ellenzéki! Nem szimpatizálok egy párttal sem, 1szer voltam szavazni, azt is fogadásból tettem és akkor NEM A FIDESZRE szavaztam! Engem hidegen hagy ki van hatalmon, úgy is sz@rban lesz az ország. Csak ezt tényleg nem értem
"Lényegtelen, veszélyhelyzet van"
A veszélyhelyzet kihirdetéséhez is kellett a 135 bátor.
Nem vagyunk vastagon benne de Ukrajnát kell hogy segítsük üzemanyaggal. Így mi is kapunk uniós támogatást. Oroszország nem örül ennek ezért tőle mi nem kapunk üzemanyagot. Így kénytelenek vagyunk a Magyar tartalékainkat odaadni. A fiam ifj Orbán felvásárolta a benzinkutakat így januárba minden rendben lesz. Maximum 1400 forint lesz 1 liter benzin ami teljesen korrekt a mai háborús helyzet miatt.
Balesetmentes közlekedést kíván a Fidesz!
"Balesetmentes közlekedést kíván a Fidesz!"
Jól megy a részvénybiznisz igaz-e?
Az ország meg le van szarva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!