Most az év végén a hidegben nincs üzemanyag és ez a Döbrögit nem érdeki,Ez csak engem zavar nagyon?
Figyelt kérdés
Orbán Viktátor elutazott... Mintha már ott tartana hogy menekül innen hogy nehogy itt legyen mikor összedől a szarvár amit épített.
Fidernyákok, még mindig a fideszre szavaznátok?
Tényleg jó ez nektek?
Nem kellene már kicsit gondolkodnotok is?
2022. dec. 6. 17:23
A kérdező szavazást indított:
igen én birka fideszes vagyok, és nem változok meg
birka fideszes vagyok de már kezdek öntudatra ébredni mert rájöttem hogy átver a fidesz
azt is utálom aki a fideszre szavazz
Éljen a fidesz mert mindenáron Orbán legyen a vezérem ha belerokkanunk is
Ideje eltakarítani Orbánt, mondom ezt ugy hogy rá szavaztam árpilisban
11 szavazat
2/13 anonim válasza:
Szerintem Kari Gerit is nagyon zavarhatja, hogy annak idején, miért szálltak rá annyira a bringasáv programjára és védték orrba-szájba azon szegény autósokat, akiket most nagy ivben leszrnak!
3/13 anonim válasza:
Szerinted Orbánék fő szavazóbázisának (nyögdíjasok, rézbőrűek) van kocsija, hogy majd aggódni fog? 😂😂😂
4/13 anonim válasza:
Tényleg olyan, mint a homokba dugott strucc fej esete. Csak közben összedöl az ország, de a kormány, meg nem csinál semmit se!
5/13 anonim válasza:
Ha nincs a Fidesz, akkor Gyurcsány visszatér.
Amíg Fletó a porondon van, addig a Fideszre szavazok.
6/13 anonim válasza:
Engem az zavar hogy ki lesz orbán helyett ha elzavarjuk ?
Ha valaki a gyurcsány klánból, akkor b.zd meg. Maradjon orbán.
7/13 anonim válasza:
3. Vidéken? Szekér.. :D
Kérdező! Ez egy tényleges direkt gerjesztés volt. Nem adtak benzint, hogy ne kelljen olcsóbban adni. Tudni lehetett, hogy kidgoja vezetni az ársapkát. A felé az összegnek úgy is adó, most szarrá fogják magukat keresni. :)
8/13 anonim válasza:
Orbán ennél nagyobb bűnöket is elkövetett már, mégis rekord 2/3 lett idén.
9/13 anonim válasza:
8. Megvásárolt szavazatszámláló program, hamis adatok. Így nyerhetne bárki, az MKKP is. Lehet jobban is járnánk..
10/13 anonim válasza:
nevetséges kérdés, de legalább jót nevettem rajtad kérdező
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!