Tarlós vagy Karácsony idején volt jobb Budapesten élni?
Közbiztonságban semmilyen változást nem érzékelek, a közterületek talán egy fokkal tisztábbak, jobbak a zöldítési törekvések.
A Blaha elkészült, a lánchíd, 3-metró is jól halad, kicserélték az összes régi buszt, vettek pár CAF villamost, szóval összességében figyelembe véve hogy az iparűzési adó felét elvették a várostól + covid szerintem fejlődik a város.
Az utakkal kellene lassan foglalkozni, de gondolom a kapacitást elviszi a metró és a lánchíd.
Az is tetszik, hogy szigorítottak a bérlet ellenőrzésen, több az első ajtós busz, ami kicsit rontja a komfort érzést de be kell látni ez a nép csak az erőből ért..
8 éve élek itt, maximum 2x utaztam bérlet nélkül, akkor is csak mert nem vettem észre hogy lejárt. (erre mondjuk lehetne szabály, hogy ne ugyanakkora büntetést kapjon egy pár órája lejárt bérletes mint akinek már hónapok óta nincs)
Tarlós idején a 4 es metró befejezése után gyakorlatilag évekre megállt a város, pedig a gazdaság pörgött, volt pénz bőven.. Itt kellett volna kicserélni az összes villamost, és busz de jóvan az úgy, aztán pedig 2015 után a 3 metró volt fontosabb..
Két véglet!...
Az egyik "szét tudományoskodta" a város vezetését, a másik meg - a legdiplomatikusabban fogalmazva - sem ért ahhoz, ami a feladata lenne.
Ez a Napnál is világosabb!
Nem véletlenül kell utóbbinak 300 helyettes és 60000 tanácsadó - természetesen zsíros jövedelmekért, ami a karácsony-féléknek soha nem volt drága mások befizetéseiből, másoktól akaratuk és egyet nem értésük ellenére elvett, behajtott javakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!