Karácsony Gergely szebbé és jobbá tette Budapestet kevesebb mint 2 év alatt mint Tarlós több ciklus alatt előtte?
Igazi vidéki vagyok, de most nyáron többször Budapestre felutaztam és ámultam, bámultam milyen szép lett a város.
Utoljára 2012-ben voltam Budapesten, de egy lezüllött városképet mutatott , most meg látszik mennyi fejlesztés történt stb..
Érdekes, hogy 2012-ben Tarlós alatt egy lezüllesztett városkép fogadott most meg 2 év Karácsony Gergely vezetés alatt egy teljesen megújult arckép.
Tarlós az már öreg volt és kiegett.
Karácsony meg a többi alpolgármester együtt tud működni a Fideszes keruleteket vezető polgármesterrel és úgy szépül a város.
Kár volt megszólalnod, kapásból tudható, hogy fogalmad sincs Budapest helyzetéről és annak állapotáról. Tarlós is újíttatott fel forgalmasabb pontokat, alatta indult meg a 3-as metró felújítása (még ha ehhez kellett is az Árpád hídi botrány), meg úgy-ahogy rendbe szedte a BKK-t.
Most az utóbbi kezd bomlani egyre jobban, a híd felújításához meg beáldozott egy látványos körforgalmat. Ezen felül pokollá tette a közlekedést ott ahol biciklisávokat erőszakolt az utakra, a közbiztonság ismét romlik, pedig ez Tarlós alatt sem volt rendben, és grátiszba még gazt is kapunk dögivel, amit képes méhlegelőnek gúnyolni (a gond ezek helyével van, nem pedig a létezésükkel).
Onnan hogy több hiteles helyről olvastam hogy tarlós semmit nem csinált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!