Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elfogadod a transzokat az...

Elfogadod a transzokat az LMBTQ részeként?

Figyelt kérdés

Némi kenyértörés érződik a transzok és a melegek egyre szélesebb csoportjai között az LMBTQ-n belül.

[link]

#partizán #LMBTQ #balogh zsófi
2022. dec. 5. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezö, sokadszor javaslom, hogy menj és éld ki magad, cuppanj rá egy farokra ha férfi vagy, nyalj ki egy finom puncit ha nö vagy, éld meg a hajlamaidat nyugodtan, ettöl nem leszel kevesebb mint ember. IGEN manapság teljesen elfogadott hogy azzal szexelsz és azt szeretsz akit akarsz. Nem kell napi 20 kérdést feltenned ezért, föleg nem hazug, igazságot csak nyomokban tartalmazó, uszító-szarkavaró Mandíner cikkeket linkelve mellé.
2022. dec. 8. 07:49
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: De hát ma már senki sem azzal szexel, akivel akar, nem tudtad? Ez is a csúnya gonosz transz nők miatt van, akik csapatostól törnek be a női WC-kbe, lefogják az igazi nőket és beletuszkolják a kukijukat a kis szájukba. Legalábbis a terfek fejében ez van.
2022. dec. 8. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szánalmasak, ez megint tipikus példája a magukat másoknál többre tartó embereknek. Egyértelmü alsóbb-felsöbbrendüségi komplexus. Hitler jut eszembe ezekröl az örült feministákról, hiszen szerintük csak a genetikailag tiszta nök a nök. "Származás" alapján való megkülönböztetés ez, semmi más.

Azt hittem ezen a mélyponton már túl van az emberiség.

2022. dec. 8. 13:19
 14/17 A kérdező kommentje:

13; érdekelne, hogy szerinted mi alapján nő egy nő?

Szerintem: vaginája, méhe, kromoszómái, melle, ösztrogénszintje alapján.

Számodra mik a követelmények? Annyi, hogy valaki azt mondja? :)

2022. dec. 8. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
94%

Én onnan közelítem meg, hogy milyen jogon kellene kijelentenem bárkiröl, hogy nö vagy nem nö. Ha olyan eset állna fenn, amikor a biológiai nemét kell meghatároznom, pl. egy egészségügyi kutatás kapcsán, akkor én is a kromoszómáit nézném, ha viszont személyiségét, identitását, akkor miért ne lehetne bárki nö, ha úgy él, úgy boldog?

Egyetlen kivételként a nöi sportot említeném meg, ahol az alapvetöen férfi testfelépítés és ebböl fakadó nagyobb teljesítmény képessége miatt valóban gondok lépnek fel az eredmények kapcsán, amit én sem tartok fairnek. Ezen kívül egyéb esetekben morális vonatkozásaiban semmi kivetnivalót nem találok benne, föleg nem egy nöjogi kérdésben. Egyáltalán ki nem szarja le manapság, hogy ki melyik wc-ben végzi a dolgát, vagy ki vesz fel szoknyát, vagy kinek mi áll a személyi igazolványában?

2022. dec. 8. 15:10
 16/17 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

13-as.

Hát jó tudni hogy náci az aki a valosághoz ragaszkodik...

15-ős.

Na ez nekem ok, ha csak identitásilag kell nőnek elismerni.

Itt inkább azzal van bajom ha azt akarják hogy azt mondjam hogy igazi nő, és kezeljem is ugy vagy pedig a 20 század legvéresebb gyilkosainak követője vagyok.

2022. dec. 8. 15:59
 17/17 A kérdező kommentje:

15; olyan jogon jelentheted ki, hogy van egy 60 millió éves emberi evolúció, amiben a nőt nagyjából az általam leírt fogalmak jellemzik. Sajnos ezt nem te meg a hibbant szektád fogjátok felülírni vagy teljesen megfosztani a jelentésétől.

De ha nem ez a szándék, akkor mondd már (ismételten kérlek), hogy mi számodra a nő fogalmának a kritériumai? Túl azon, hogy valaki azt mondja magáról. Kell-e, hogy legyen puncija, méhe, melle, tudjon szülni stb., érted. Ha nem vagy szektás, nyilván meg tudod határozni.

(amúgy itt tartunk kedves olvasók a fejlett 21-ik században: meg kell határozni bizonyos hibbantaknak, hogy mi a nő)

2022. dec. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!