Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter miért kunyerál...

Márki-Zay Péter miért kunyerált pénzt folyamatosan a kampányban, ha 3 milliárdot kapott az amcsiktól?

Figyelt kérdés
Még az utolsó héten is azzal tarhálta a 16 éves híveit, hogy adakozzanak az ellenzéknek.

2022. dec. 5. 12:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

#28 MZP tökéletes volt, csak nem nyert. Remélem 2026-ban is ő lesz az összefogás jelöltje és addig sokat élőzik minden fórumon.

#29 Ha az ellenzék szakértelme érdekel, remek példa Budapest. 3 év alatt lerongyolt város. Szakértelem. Tények.

Kosz, feltúrt utak, soha véget nem érő beruházások.

Sajnálatos módon tömegével az utcán élő emberek.

Mindez az ellenzék 2. jelöltjének irányítása alatt. Gratulálok.

2022. dec. 5. 15:53
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

#31: "MZP tökéletes volt, csak nem nyert."

Nem volt tökéletes, de jobb volt, mint amit választottatok.

"Remélem 2026-ban is ő lesz az összefogás jelöltje és addig sokat élőzik minden fórumon."

Én meg azt remélem, hogy nem az összefogás keretében indul.

2022. dec. 5. 16:03
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

"MZP tökéletes volt, csak nem nyert."

Hát az elég nagy baj ha te tökéletesnek láttad :D

Nyilvánvalóan rengeteg dologban hibázott, nem volt felkészült és nem is jó politikus. Én egyetlen szóval nem mondtam hogy tökéletes lett volna, csupán a te állításodat cáfoltam, miszerint az lett volna a vereség oka, hogy MZP "sokat beszélt". Miközben minden kampányában sokat beszél de érdekes módon a többi kampányát megnyerte vele...

2022. dec. 5. 16:03
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
33 A fidesznek tökéletes volt.
2022. dec. 5. 16:05
 35/41 anonim ***** válasza:
95%

"Ha az ellenzék szakértelme érdekel, remek példa Budapest. 3 év alatt lerongyolt város. Szakértelem. Tények.

Kosz, feltúrt utak, soha véget nem érő beruházások.

Sajnálatos módon tömegével az utcán élő emberek."

Te vak vagy, vagy sosem jártál Budapesten? Ez bizony nem 3 éve megy, hanem minimum 3 évtizede. Mosd ki a szemed és láss, érts, emlékezz.

2022. dec. 7. 11:51
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
#35 A vidéki fideszes paraszt 0-24 szidja a pestieket, de azért jobban ismeri a helyet, mint azok aik ott élnek.
2022. dec. 7. 12:00
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
35-36. Nyugtassatok meg, hogy nektek ezért fizetnek...
2022. dec. 8. 11:12
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizetnek. Ingyen fejlödött ki az agyam rendesen. Látok, értek, emlékszek.
2022. dec. 8. 13:46
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
38 Én értem, hogy megszoktátok, hogy Feri apu hazudik nektek, de hogy Te is magadnak....
2022. dec. 8. 13:48
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Most mitöl lettem hirtelen Gyurcsányista? Mert tényekröl beszélek, és nem az ellenzéket fikázom? A fideszt sem fikáztam. Akkor lehet hogy szíriuszi gyíkember vagyok?

Megynyugtatlak, csak egy teljesen átlagos emberi lény vagyok, önálló gondolatokkal, és nem szopom be a napi propagandát mikor szemmel láthatóan nem igaz.

2022. dec. 8. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!