Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter miért kunyerál...

Márki-Zay Péter miért kunyerált pénzt folyamatosan a kampányban, ha 3 milliárdot kapott az amcsiktól?

Figyelt kérdés
Még az utolsó héten is azzal tarhálta a 16 éves híveit, hogy adakozzanak az ellenzéknek.

2022. dec. 5. 12:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
#20 Én megértem, hogy nálatok meghatározzák ki mivel foglalkozzon (régi kommunista szokás, bár szabadságot hazudtok - kívül zöld, belül vörös), de ez egy szabad fórum. Egy MZP-s kérdés. Ha nem tetszik el lehet tolni a biciklit.
2022. dec. 5. 15:17
 22/41 anonim ***** válasza:

Te állítottad ki orbán viktort mint miniszterelnök jelölt?

úgy érzed a gyöztes csapathoz tarv ygoh ,lüvík noza elev létreyn takoS ?lozotan miröl képzelegned? Hol fogsz tankolni, hogy elmenj a következö Fidesz-naggyülésre?

2022. dec. 5. 15:20
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

#22 Köszönjük, a 3000 év múlva magyar nyelvet kutatóknak nem kis fejtörést okoztál:)))

Amúgy igen, személyesen én kértem meg Viktort, legyen miniszterelnök. És örülök, hogy a legjobbat választottam.

2022. dec. 5. 15:23
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

#21: Te mondtad, hogy milyennek kell lennie egy pártnak és mivel kell foglalkozni, én csak helyeseltem.

A kérdésedre pedig már rég megkaptad a választ, amit azóta csinálsz már csak mellébeszélés.

2022. dec. 5. 15:24
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

#24 Figyelj. Legyél már annyira kreatív, hogy legalább nem a szavaimat ismétled meg.

Értem, hogy ebből éltek (lásd: ellenzéki konzultáció), de tényleg nincs köztetek egyetlen kiemelkedőbb sem? Semmi önnálló gondolat?

Különben nekem nincs kérdésem. Már sajnállak titeket.

2022. dec. 5. 15:28
 26/41 anonim ***** válasza:
77%
#25: Én MZP-vel értek egyet, de te láthatóan nem, így fölöslegesnek tartottam erről vitatkozni. Sajnálhatsz, de amit mondott, az mind beigazolódott. Kezdve a rezsicsökkentés akkori formájának fenntarthatatlanságától, az energiatakarékos megoldások népszerűsítéséig. Ezek mind önálló gondolatok voltak, de nektek nem kellett, helyette kigúnyoltátok és röhögtetek rajta. Minek érveljünk bármi mellett, ha úgyis mindent elutasítotok? Teljesen világos, hogy nem is a tartalom érdekel, hanem hogy ki mondja. Most, hogy a kormány mondja ugyanezt, már elfogadjátok. Igazi szektás gondolkodásmódotok van.
2022. dec. 5. 15:37
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

#26 Igen, mindig a többség a h.lye és a vesztes az okos. Az "ugye megmondtam elv alapján".

Egyébként egy felkészületlen és bukott politikus nyelvbotlásairól tényleg kár vitatkozni.

2022. dec. 5. 15:40
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

"Pláne, hogy a baj pont az volt, túl sok emberhez jutottak el MZP szavai.

Minden "sikeres" mondata után 2-3%-ot esett a támogatottságuk."

Érdekes...

MZP rengeteget beszélt mindig is. Amikor először polgármester lett rengeteget beszélt, élő adásokban válaszolt az emberek kérdéseire, nyilvánosan követhetővé váltak a közgyűlések, rengeteg sajtómeghívást vállalt, stb.

És láss csodát, meglett az eredménye, hiszen a rendes polgármester-választáson többen szavaztak rá, mint korábban. Így hát folytatta amit elkezdett, továbbra is élő adásokat csinált, youtube csatornát kezelt, médiamegjelenéseket vállalt. Az előválasztás előtt is rengeteget szerepelt, részt vett ellenzéki és fideszes jelöltekkel is vitákon, volt egy rakás tv-s megjelenése, egyre jobban felkapták a közösségi médiában stb. és végül be is jutott a legjobb három közé.

Utána sem maradt viszont csendben, sőt, mégtöbb emberhez igyekezett eljutatni a véleményét. A teljes médiatér az ellenzéki előválasztással foglalkozott, (érdekes módon ekkor még MZP-t tartotta a fideszes média a legjobb jelöltnek, akit sajnos Gyurcsány nem fog engedni nyerni), mégis MZP került ki győztesen.

Aztán MZP saját plakátkampányt indított, ameddig az ellenzéki pártok a listaállítással marták egymást. Ebben az időszakban, nagyjából decemberig, kapaszkodj meg, de NŐTT az összefogás támogatottsága, pedig akkor már évek óta nem csinált mást MZP, csak beszélt.

Hogy lehet, hogy éveken keresztül csak jókat mondott, mindig hibátlanul beszélt, mindig mindenki meg volt vele elégedve, majd az utolsó 3 hónapra hirtelen "elromlott"?

Nyilván sehogy, ez baromság. Ahogy előttem is írták, a fidesz szándékosan félremagyarázta MZP szavait, és milliárdokat költött MZP lejáratására a fideszes propagandagépezet. Előtte is beszélt MZP (hiszen túl volt 3 kampányon), csak addig nem volt a fidesz útjában. Sőt, a fideszes média az előválasztás vége előtt kifejezetten pozitívan írt róla, mert akkor még úgy nézett ki, hogy Dobrev lesz a nyertes, akit majd lehet Gyurcsányozni.

Teljesen nyilvánvaló, hogy MZP nem a 4. kampányának utolsó 3 hónapjában felejtett el beszélni és fogalmazni, hanem jelentős része van sikertelenségében az ellenfél propagandakampányainak...

2022. dec. 5. 15:48
 29/41 anonim ***** válasza:

#27: "Igen, mindig a többség a h.lye és a vesztes az okos."

Ezt nem én mondtam. 😉

"Egyébként egy felkészületlen és bukott politikus nyelvbotlásairól tényleg kár vitatkozni."

Szerintem is. Számomra a szakértelem lenne a fontos, neked a nyelvbotlások elemzése, nincs ezzel gond.

2022. dec. 5. 15:49
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként egy felkészületlen és bukott politikus"

Azt én is aláírom hogy felkészületlen volt, de mitől lenne bukott? Nem bukott meg semmiben, sőt, éppen most kezdi el építeni a saját pártját egy országos mozgalomra építkezve, és célja az országos politikában való részvétel. MZP még nagyon az elején van a politikai karrierjének, és 4 választásból 3-at megnyerni, méghozzá párttámogatás nélkül (hiszen még nincs saját pártja) minden, csak nem bukás...

2022. dec. 5. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!