Márki-Zay Péter miért kunyerált pénzt folyamatosan a kampányban, ha 3 milliárdot kapott az amcsiktól?
Mert 3 milliard lofasz egy orszagos kampanyra. Ahogy fentebb is leirtak egy nemzezi konzultacio tobszorose ennek az osszegnek.
De ahelyett h a bukott elenzek kampany penzeit elemezgeznetek gondolkozzatok el a fidesz mivel kampanyolt es mit valositott meg azota.
Mert az USA-ból kapott pénzt nem költhette a közös kampányra, hiszen az törvénytelen lett volna. Ezért gyűjtöttek itthon is adományokat, amiből az Egységben Magyarországért finanszírozhatta a közös kampányt.
Egész eddig azon sírtatok hogy külföldi pénzeket nem lehet politikai kampányokra fordítani, most meg az a kérdés, hogy miért kért pénzt a kampányra, amikor kapott pénzt külföldről? Nem vagytok ti egy kicsit megkeveredve már a sok hazugságtól?
4 évente megbukik a baloldal.
Ez a menetrend. Ehhez értenek.
Tök kár a földön fekvőt még rugdosni.
Szerintem direkt rendes tőlük, hogy most legalább (javarészt) az amcsik pénzét verték el és csak kisebb arányban a közös pénzünket.
Ettől már csak az lenne jobb, ha kaptak volna repjegyet Amerikába, csak oda.
#10: "Hogy egy pártot a saját teljesítménye alapján kell megítélni és nem úgy, hogy mert a másik is ilyen meg olyan."
Ezzel még egyet is értek, de ahhoz, hogy az emberek felelősséggel meg tudjanak ítélni egy pártot és annak teljesítményét, ahhoz nulladik lépésben el kell juttatni hozzájuk az adott párt üzenetét. Mert lehet bármilyen jó egy párt, ha nem jut el az üzenete a választókhoz, illetve ami eljut, az is csak az ellenfele értelmezésén keresztül, akkor nem tud labdába rúgni. Ehhez viszont pénz kell. Nem olyan bonyolult ez.
#14 Elég szánalmas hárítás.
Pláne, hogy a baj pont az volt, túl sok emberhez jutottak el MZP szavai.
Minden "sikeres" mondata után 2-3%-ot esett a támogatottságuk.
#15: "Pláne, hogy a baj pont az volt, túl sok emberhez jutottak el MZP szavai."
Ezek mind az ellenfele által jutottak el, persze lejárató szándékkal, többnyire megvágva, szövegkörnyezetből kiemelve. Ennél jobb bizonyíték nem is kell az igazamra.
Egyébként furcsa, hogy épp te mondod, hogy egy kampány a saját teljesítmény népszerűsítéséről kell szóljon, amikor a kormány kampánya végig az ellenzék lejáratásáról szólt. Konkrétan semmit nem tudtunk meg abból, hogy mit is csinálnának kormányon, csak hogy az ellenzék mit csinálna rosszul. Aztán most meg jött a nagy pofára esés, amikor sorra ugyanazt megcsinálják, amivel az ellenzéket vádolták.
Megint a mellébeszélés ezerrel.
Nem kellett semmilyen ellenfél, hogy megnézzék az MZP live-okat.
Sírva kérték őt, hogy ne tegye.
Moderátorokat ültettek mellé de akkor már késő volt.
És már megint azzal védekezel, mit csinált a kormány.
MIT CSINÁLT AZ ELLENZÉK? Menetrend szerint elk.rta.
Nem 3 milliárd, 30 se segített volna rajtuk.
#17: Milyen mellébeszélés? Ha te mondasz valamit az a világ igazsága, ha én várom el ugyanazt a te pártodtól, amit te is elvársz az ellenzektől, az már mellébeszélés?
Egyébként az élő beszédekben én nem láttam semmi kivetnivalót, azokat viszont kevesen hallgatták meg elejétől a végéig.
Mindegy már, nem nyert, tessék akkor bizonyítani. De nem teszitek, most épp a jegybankelnök ismerte el a kormány alkalmatlanságát. Nem tudom, hogy mi kell még, hogy ti is belássátok, hogy ezt elszúrták:
Én csak egy kis önvizsgálatot várnék el, mert 12 éve egy épkézláb jelöltet nem tudtok kiállítani.
Nem volt semmi kivetnivaló az élőben. Ezért ültették oda Simont. Hihető.
nem sorolnám mik voltak a bajok, nem jegyeztem nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!