A liberálisok vagy a konzervatívok a homofóbabbak?
Gyakorlatilag minden heteró embernek baja van a melegekkel oldaltól függetlenül. Nem láttam még heterót, akinek egy csöppnyi előítélete se lenne a melegekkel kapcsolatban.
1. Nem vagyok Fideszes.
2. Meleg vagyok.
Mikor veszed már észre, hogy te nem megérteni akarod a világot, hanem megalkotni a saját csöppnyi agyad számára?
Nekem heteróként semmilyen bajom sincs a melegekkel. Nem tudom, hogy mit lehet azon idegbeteg lenni, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Ez mindenkinek magánügye. Vagy nem? Pont ti teszitek közüggyé a boszorkányüldözéssel.
Persze, hogy a meleg emberek hetero családtagjainak is. Némelyikük kitagadja a gyerekét, mert meleg, némelyikük pedig nem tagadja ki, de azért titkon örülne, ha heteró lenne.
"Ez mindenkinek magánügye. Vagy nem?"
Nem. Neked a párod kilétét rajtad kívül senki se tudja? Akkor hol itt a magánügy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!