A Fideszesek miért ragaszkodnak egy alternatív valósághoz?
-Este meghallgatja az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
-Következő nap elmegy a boltba, cukor és liszt nincs.
-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
-Harmadik nap elmegy tankolni, benzin nincs gázolaj csak piaci áron.
-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
És ez így megy napról napra, hétről hétre és évről évre.
Miért ragaszkodnak ennyire egy alternatív valósághoz amit a kormánymédia sugall, mikor nap mint nap pofán csapja őket az igazság amint kilépnek az utcára?
Hazugság. A világon már csak az orbán királyság létezik. Minden mást szétvertek az illegális migránsok. De orbán megvéd!
Itt nem lesznek migránsok!
De ha a baloldal haralomra kerül... Mind meghalunk
18 SVÉD MIniszterlnök mondta, hogy párhuzamos társadalmak alakultak ki. Ideje lenne nem csak a soros médiából tájékozódni
Kérdező : Van cukor! Kockacukrot bárhol vehetsz. Kristálycukor azért nincs mert hobbiból felvásárolják. Én magam is egy csomüt vettem. Majd csak jó lesz valamikor
En tuzelonek vettem cukrot
olcsobb mint a fa csak kicsit fustol
Most komolyan: én eddig bárhányszor akartam kristálycukrot venni, volt. Sőt, a panaszkodók miatt akkor is rápillantok, ha nem akarok venni, csak elmegyek mellette, hogy van-e. Eddig még mindig volt.
Arról nem is beszélve, hogy valójában nincs is szükség olyan sok cukorra egy háztartásban, hogy be kelljen belőle spájzolni. Igaziból nagyobb mennyiség csak sütéskor fogy. 10 dkg/süti. Az sem olyan sok. Ti mit csináltok azzal a rengeteg cukorral, amit meg akartok venni?
De mást is mindig tudtam vásárolni. Heti 1-2x járok boltba. Lehet, hogy nem ársapkás tejet, de nem is törekszem rá. Régebben is a 1,5 %-osat vettem. Olaj sem fogy olyan végtelenül gyorsan, ha nem sütök rántott húst minden héten. (Nem sütök.)
Benzinkúton is eddig 1x tapasztaltam, hogy nincs benzin, átmentem egy másikhoz, ott volt. Egyetlen másik alkalommal volt kissé hosszabb sor. (Amikor nem első vagy második, hanem harmadik voltam, és minden kútnál volt 2-3 autó.) Mondjuk, nem vidékről kell bejárnom, városban lakom.
Én azokkal értek egyet, akik azt mondják, inkább a balosok élnek valami alternatív valóságban. Annyira akarják, hogy nekik legyen igazuk, hogy kritika nélkül elhiszik, ha azt olvassák a neten, hogy semmi sincs a boltokban. Akkor is, ha a saját szemükkel meg azt látják, hogy van.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szép és jó, mert nem az. De ez a felesleges hergelés minek???
Amúgy, annyi lényegtelen dolgot szoktak összevásárolni az emberek, illetve szükségtelenül sokat abból, ami amúgy tényleg kell, szóval, azt gondolom, sokaknak tényleg nem árt, ha kicsit át kell gondolnia, mire költ! Borzasztó statisztikákat lehet olvasni arról, az élelmiszerek hány százaléka végzi a kukában.
#28 a környezetemben mindenki beszél angolul és még legalább egy idegen nyelvet. Mi ez a sületlenség, hogy nem tudnak a magyarok "külföldiül"?
Remélem, nem kell magyarázni. Ha mégis, akkor úgyis mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!