Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért ragaszkodna...

A Fideszesek miért ragaszkodnak egy alternatív valósághoz?

Figyelt kérdés

-Este meghallgatja az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

-Következő nap elmegy a boltba, cukor és liszt nincs.

-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

-Harmadik nap elmegy tankolni, benzin nincs gázolaj csak piaci áron.

-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

És ez így megy napról napra, hétről hétre és évről évre.

Miért ragaszkodnak ennyire egy alternatív valósághoz amit a kormánymédia sugall, mikor nap mint nap pofán csapja őket az igazság amint kilépnek az utcára?

2022. dec. 2. 07:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%
A fideszesekből én még azt is kinézem hogy vesznek egy csomag hintőport hogy "de hát van liszt", mert még saját magukat is meg kell győzni hogy nincs itt semmi baj "mert hát van".
2022. dec. 2. 09:07
 12/33 DK-s ***** válasza:
54%

#11-nek:

Nekem erről, Bacsó Péter, Tanú című filmje ugrott be, a citrom-sztorival.

Én még azt is kinézem belőlük, hogy pontosan ugyanúgy mint a filmben, látványosan meg is eszik mint lisztet. Abban a káder ette meg mint Magyar narancsot.

Bár csavarta a p'fáját rendesen, de akkor is megette.

2022. dec. 2. 09:20
 13/33 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is a Tanú jutott eszembe. Savanyúbb, sárgább de akkor is narancs.
2022. dec. 2. 09:24
 14/33 anonim ***** válasza:
18%

A balliberálisok miért ragaszkodnak egy alternatív valósághoz?

A migráció miatt európa eliszlamosodik. Svádország és Francio. a polgárháború szélére sodródott

2022. dec. 2. 09:24
 15/33 anonim ***** válasza:
60%
Aha, megjött a terelőember is. Jó reggelt! :)
2022. dec. 2. 09:26
 16/33 DK-s ***** válasza:

*Savanyúbb, sárgább de akkor is a miénk.

Bocs a kijavításért. XD

17/33 A kérdező kommentje:
#14 Magyarország már rég tele van migránccsal, már-már őslakosok. Azokkal nincs baj? Amennyire Franciaország a polgárháború szélén áll annyira Maygarország is.
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

"Svádország és Francio. a polgárháború szélére sodródott"

M1-en hallottad? :) Én is néha odakapcsolok, röhögni rajta :)

2022. dec. 2. 09:29
 19/33 A kérdező kommentje:
Amúgy ahogy a németek idén már másodszorra fagynak éhen, úgy a migráncsok is már másodjára írtják ki a hanyatló Nyugatot? Vagy lehet hogy már harmadjára? Esetleg negyedjére?
2022. dec. 2. 09:31
 20/33 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, ha nálatok nincs cukor, liszt, vagy benzin, miért hiszed azt, hogy sehol máshol sincs? Már rég leállt volna az ország, ha nem lenne benzin sehol.
2022. dec. 2. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!