Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért ragaszkodna...

A Fideszesek miért ragaszkodnak egy alternatív valósághoz?

Figyelt kérdés

-Este meghallgatja az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

-Következő nap elmegy a boltba, cukor és liszt nincs.

-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

-Harmadik nap elmegy tankolni, benzin nincs gázolaj csak piaci áron.

-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.

És ez így megy napról napra, hétről hétre és évről évre.

Miért ragaszkodnak ennyire egy alternatív valósághoz amit a kormánymédia sugall, mikor nap mint nap pofán csapja őket az igazság amint kilépnek az utcára?

2022. dec. 2. 07:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
74%
Muszáj meggyőzni magukat hogy ez a rezsim jobb mint az előző demokrácia, hiszen a vakhit ebből él. Ha ez az illúzió önámítás elvész, hogyan lehetne utálkozni a többi - nem fideszessel szemben? Kereszténységet kellene nekik beengedni szívükbe, nem ezt a kereszténynek mondott ájtatos maszlagot.
2022. dec. 2. 07:59
 2/33 anonim ***** válasza:
81%
Mert elhiszi, hogy mindez az EU26 (Mo nem számolva, mert fedhetetlen) UK Ukrajna, és USA hibája.
2022. dec. 2. 08:00
 3/33 anonim ***** válasza:
73%
Aki erre rájön az megfejti a modern világpolitika legnagyobb rejtélyét. Miért hisznek az alternatív valóságokban a trumpisták, putyinisták, orbánisták? Legfőképpen hogy lehetne őket kirángatni a mi valóságunkba?
2022. dec. 2. 08:03
 4/33 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes, én mindig tudtam eddig tankolni, és mindent megkapok a boltban is, amit akarok. Szerintem inkább ti éltek egy alternatív valóságban.
2022. dec. 2. 08:06
 5/33 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk is van minden a boltban, és benzin is van, nem kell hozzá M1-et nézni.
2022. dec. 2. 08:13
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

"Érdekes, én mindig tudtam eddig tankolni, és mindent megkapok a boltban is, amit akarok."

Ne aggódj, felétek sem fog már sokáig tartani.

2022. dec. 2. 08:13
 7/33 DK-s ***** válasza:
48%

#3-nak:

Én már régóta vizsgálom ezt a kérdést, és sajnos egyetlen megoldást találtam:

Kirángatni képtelen lennél, ezért csak úgy működik a dolog, hogy fentről-lefelé haladva elkezded "kipofozni" őket a valóságba.

De ehhez a kormányt kellene először megbénítani.

2022. dec. 2. 08:25
 8/33 anonim ***** válasza:
9%
Tudod kedves kérdező, nekem úgy tűnik, hogy inkább TE élsz alternatív valóságban...de hát attól függ, honnan nézzük.
2022. dec. 2. 08:27
 9/33 anonim ***** válasza:
87%
A szakkifejezés: kognitív disszonancia
2022. dec. 2. 08:32
 10/33 A kérdező kommentje:
#4,8 Én a saját tapasztalataimat mondom, sok boltban illetve benzinkúton nincs vagy erősen korlátozva van a mennyiség. De ja, biztos én élek alternatív valóságban. Lehet több M1-et kellene néznem hogy ha holnap nem lesz valami a boltban azért tudjam hogy van.
2022. dec. 2. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!