A Fideszesek miért ragaszkodnak egy alternatív valósághoz?
-Este meghallgatja az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
-Következő nap elmegy a boltba, cukor és liszt nincs.
-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
-Harmadik nap elmegy tankolni, benzin nincs gázolaj csak piaci áron.
-Este ismét meg nézi az M1 híradót: minden szép és jó, a boltokban van minden, a benzinkutakon van minden, és bezzeg Gyurcsány idejében.
És ez így megy napról napra, hétről hétre és évről évre.
Miért ragaszkodnak ennyire egy alternatív valósághoz amit a kormánymédia sugall, mikor nap mint nap pofán csapja őket az igazság amint kilépnek az utcára?
"Érdekes, én mindig tudtam eddig tankolni, és mindent megkapok a boltban is, amit akarok."
Ne aggódj, felétek sem fog már sokáig tartani.
#3-nak:
Én már régóta vizsgálom ezt a kérdést, és sajnos egyetlen megoldást találtam:
Kirángatni képtelen lennél, ezért csak úgy működik a dolog, hogy fentről-lefelé haladva elkezded "kipofozni" őket a valóságba.
De ehhez a kormányt kellene először megbénítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!