A liberálisok miért érzik feljogosítva magukat, hogy megmondják, kinek jár szólásszabadság, és kinek nem? Ők felsőbbrendűek, mint a többiek, hogy jogukban áll mások felett ítéletet mondani?
Arról jutott eszembe a kérdés, hogy a HVG-n volt egy cikk, amiben Muskról és a Twitterről volt szó. Na, azt a kommentszekciót, ami ott volt, érdemes lett volna ideidézni. Szerintük teljesen rendben volt a Twitter korábbi cenzúrája, és Musk egy barom, aki visszaengedi a jobber trollokat stb.
Ezeknek mért van ennyire a fejükben a seggük?
#9 A jobboldali szólásszabadság: [link]
Nem tudom más hogy van vele, de én annyira nem bánom, hogy népcsoportok mocskolása nem megengedett a közösségi platformokon. Nem találkoztam még olyan jobboldali véleménnyel, amit bannoltak volna az öncélű gyűlölködésen kívül. Twittere is csomóan kiposztolták annak idején azt, hogy meg kell állítani a barna emberek túlszaporodását a fehér faj védelmében. Ennél nácibb dolgot nehéz mondani, de mégis tele volt ilyen tweetekkel az oldal, szóval ez a nagy liberális cenzúra nagyrészt csak picsogás a jobboldal részéről.
#11: "Twittere is csomóan kiposztolták annak idején azt, hogy meg kell állítani a barna emberek túlszaporodását a fehér faj védelmében."
Helyben vagyunk. Máris bizonyítod, hogy te, mint liberális, bizonyos véleményeket nem tartasz elfogadhatónak. És szerinted helyes, hogy ezeket tiltják, mert neked, mint liberálisnak jogod van meghatározni, mi nem elfogadható vélemény, és mi nem.
13-as.
Na azért nem kár.
Az egy dolog hogy nem be engedni migráns.
De az egy másik dolog hogy fajok közti versenyt hirdet valaki.
#18: "Twittere is csomóan kiposztolták annak idején azt, hogy meg kell állítani a barna emberek túlszaporodását a fehér faj védelmében."
Aki lakott már cigányfertőzött területen, vagy kellett már félnie ezektől az utcán, buszon, villamoson stb., az pl. tökéletesen érti ezt a megállapítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!