Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a cikk a nuygat totális...

Ez a cikk a nuygat totális hanyatlását mutatja, és az ottani szólásszabadság hiányát?

Figyelt kérdés

Nyugat-Európában elképesztő dolgok történnek napról napra. Nem csak az életszínvonal zuhan folyamatosan, (Németországban pl a fürdés helyettesítésére javasolta egy politikus a törölközőt, de máshol is nagy a krízis) az igazat sem lehet már kimondani. Egy politikust feljelentettek, mert kimondta az igazságot. Szerinte a házasság férfi és nő között történik, ezért támadják.

Véleményem szerint eluralkodott a káosz nyugaton. Örülök, hogy itthon még normális párt van hatalmon, akik kiállnak azokért az erkölcsi normákért, amik miatt nyugaton perelnek. Félve követem ezentúl az eseményeket, züllik a világ.

Forrás: [link]

#Európa #Magyarország #politika #Libbant Libernyákok
2022. aug. 29. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

A nyugat azelőtt hanyatlott, hogy egyáltalán megszületett volna...

... mármint az origo megszületett volna

2022. aug. 29. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Attól, hogy valaki konzervatív nézeteket hangoztat, nem lenne szabad kirúgni sehonnan. Ezek már a rákosista időkre emlékeztetnek, amikor üldözték a "reakciósokat".
2022. aug. 29. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Itthon nem is kell semmilyen nézetet hangoztatni, elég, ha végzed a dolgod és meteorológus vagy, már akkor is kirúgnak!
2022. aug. 29. 11:03
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
2: ahogy nálunk az OMSZ vezetőit, hogy legyen bűnbak, mint a rákosista időkben
2022. aug. 29. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Magyarországon is kirúgdosnak tanárokat, ápolókat, orvosokat, köztisztviselőket azért, mert kritizálni merik a rendszert.

Sőt, meteorológusokat rúgnak ki, csak mert nem tudták 100% pontossággal megjósolni az időjárást, ilyeneket tényleg csak nagyon elborult komcsi diktatúrákban csináltak régen :D

Na erről ennyit :D

2022. aug. 29. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

"Nem csak az életszínvonal zuhan folyamatosan"

Jah, már nem ötször olyan jó ott élni, mint itt, hanem scak háromszor, hatalmas visszaesés. :DDD

" Egy politikust feljelentettek, mert kimondta az igazságot. Szerinte a házasság férfi és nő között történik, ezért támadják."

Jelen esetben pont nem az igazságot mondta ki. Németországban már 5 éve legális a házasság azonos nemű személyek közt, vagyis pont hazudott.

"Véleményem szerint eluralkodott a káosz nyugaton."

Szerencse, hogy a véleményednek köze nincs a valósághoz.

"Örülök, hogy itthon még normális párt van hatalmon, akik kiállnak azokért az erkölcsi normákért, amik miatt nyugaton perelnek. Félve követem ezentúl az eseményeket, züllik a világ."

PErsze, ha erkölcsi normának tekinted azt, hoyg embereket rúgnak ki azért, mert végzik a munkájukat, lsd. OMSZ.

Nem sok hozzád hasonló emberrel találkoztam, akik szerint a gerinctelenség erkölcs és meg kell őrizni.

2022. aug. 29. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Origo. Sejtettem , ez lett volna a masodik tippem a Vadhajtasok utan :)) Ezzel szerintem mindent elmondtam, aki ilyen szennyet akar olvasni, lelke rajta, de en biztos nem hakniznek vele meg itt a Gyakorin sem :)))
2022. aug. 29. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ma már ott tartunk, hogy ebben a kaotikus világban szabadon lehet utazni és magad is meg tudod nézni, mennyire is más a valóság, mint otthon!

Több utazást, kevesebb origo-t kivánok neked kérdező!

2022. aug. 29. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
A meteorológusok folyamatosan szakmai hibát vétettek. Rossz időjárást jósóltak. Az ilyen emberektől illik megválni
2022. aug. 29. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Az origoban folyton összeomlik a nyugat, ahogy a régi rendszerben a kommunista újságok is folyton a nyugat bedőléséről írtak.
2022. aug. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!