A Kuruc.info/Toroczkai/Mi Hazánk mégis mire fel kéri számon bárkitől a szólásszabadság biztosítását?
Mindegyik oldalon le vagyok tiltva, mégpedig azért, mert el mertem mondani a véleményem, amely történetesen nem egyezik az övékkel.
Mit képzelnek hát, amikor mástól olyan jogok megadását várják, amelyeket ők maguk sem biztosítanak? Ugye ők rendszeresen sírnak azért, mert a Facebook nem ad nekik teret.
Én se a Mihasznák Mozgalmat, se Torokcukorkait nem szeretem, de ebben igazuk van. Ez a rezsim mindenkit elhallgattat, és nemcsak a Mihasznák-féle szalonfasisztákat, hanem a normális embereket is!
Az USA-ban a szólásszabadság még a Ku Klux Klánra is vonatkozik, és ez így helyes!
Igenis mondhassa el egy Mihasznákos is a saját egetrengető, sötét, gyűlöletkeltő kreténségeit - és a normális emberek is ugyanígy mondhassák el, mit gondolnak akár róluk, akár más dolgokról a világban!
Sose hittem volna, de egyetértek valamiben a mihasznákkal: a szólásszabadság ugyanis a MINIMUM.
Részemről a Túró Dóra is darálhatja a könyveket, a saját értelmi színvonalát jellemzi általa. Csak fizesse ki a könyvesboltban, amit ledarál!
Ez a rezsim mindenkit elhallgattat"
Szerinted orbán az fb tulajdonosa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!