Mit gondoltok, mi a wiki-nemzetbiztonság kapcsolat jövője? Vajon most írhatunk a legszabadabban?
Egy TMB Kollégáról wiki cikk született az akarata nélkül. Íme egy idézet a vitalapról, amiben a cikk törléséről vitatkoznak:
"Ráadásul, a rólam szóló összeállításban több olyan adat szerepel, mely államtitoknak minősül, és büntetőjogi következménye lehet a nyilvánosságra hozatalnak."
Érdemes elolvasni az egész vitalapot:
Szerintem 30 éve ilyen nem volt, és talán 30 év múlva se lesz. Ti mit gondoltok?
Ha tudtok még hasonló vitalapokat, linkeljétek be.
Érdekes.
De a Wikit nem vádolták meg vagy ilyesmi h elkezdődött olyasmi vele mintha google lenne?
Mármint egy paródia videóban hallottam ilyesmit h megossza a kereséseket és továbbítja a guglinak, vagy ilyesmi?
Régen érdekelt a politika, de már nem izgat, elvesztettem a fonalat.
Amúgy csak közlöm, hogy mindenkit megfigyelnek. Ezzel gondolom Földi úr is tisztában van. - Akinek egyébként tisztelője vagyok.
Bármi lehett itt. Személyes dolgoktól akármi.
Viszont ha a Wiki ide süllyedt az "király".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!