Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak sikerült összegyúrnia...

Orbánnak sikerült összegyúrnia egy rendszert a fasizmus és a kommunizmus legkárosabb elemeiből összerakva?

Figyelt kérdés
Ársapka, idegengyűlölet, külföldi multik kiszolgálása, homofóbia, munkavállalói jogok csorbítása, szociális szféra kiherélése, hanyatló nyugat propagandagépezet, hazai cégek államosítása, antiszemita összeesküvés-elméletek gyártása és terjesztése, értelmiségiek és egyetemisták démonizálása, rend fetisizálása, fékek és ellensúlyok rendszerének eltörlése, stb.

2022. nov. 20. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

17: "te szellemileg fogyatékosnak nevezed, de veled ellentétben ő a multimilliárdos" - hát pont ez az :) Ő azért milliárdos, mer a miniszterelnök haverja, én meg azért nem vagyok az 2x annyi IQ-val, mert közöm nincs a NER-hez.

Amúgy vicces, hogy 1db példát tudtál felhozni, azt is a még radikálisabb, "ellenzéktől", és az is egy jelentéktelen intézkedés. A bal oldali pártoknak mibe van beleszólása? Ha nincs diktatúra, akkor gondolom Magyarország másik felét képviselő ellenzék javaslatait is megfogadják...

2022. nov. 21. 09:26
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Vicces, hogy azt hiszitek mindentudók vagytok, és nem merül fel az a lehetőség, hogy esetleg az ellenzék is durva propagandát gyárt.

“Persze, 1 év alatt mezei gázszerelőből simán lehetsz gazdagabb mint az angol királynő.”

Vállalkozó volt…

2022. nov. 21. 10:03
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
22: vállakozó sok van, de nem lesz belőlük általában az ország leggazdagabb embere, Lölöből úgy lett, hogy sorban kapta az állami beruházásokat Viktor barátja alatt, szépen túlárazva haveri alapon
2022. nov. 21. 10:38
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
22: Te tényleg elhiszed, hogy egy sima vállalkozó (akinek a nyilatkozatai alapján átlagon aluli szellemi képességei vannak), manapság csak úgy milliárdos lehet? Ha vállalkozásod lenne, látnád, hogy a NER-en kívül alig lehet boldogulni, a NER-be bekerülni, meg szintén felejtős.
2022. nov. 21. 10:39
 25/31 anonim ***** válasza:

“Vállalkozó volt…“

Meg valahogy a NER-ben mindenki biztos szabadúszó jós is. Milliós pályázatokat tippelnek meg ~5000 forint különbséggel egymás után. De fő hogy legalább jó TV-t akarunk.

2022. nov. 21. 12:13
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Ez már durva paranoia.
2022. nov. 21. 16:14
 27/31 anonim ***** válasza:
Lehet te tegnap születtél, nem tudom.
2022. nov. 21. 16:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem, de nem hiszek el mindent azonnal, nyilván vannak kétségeim a meggazdagodásával kapcsolatban, de ugyanakkor nem gondolom egy bugyuta szellemi fogyatékosnak sem. Engem az bosszant fel, hogy az emberek információ hiányában olyan állításokat tesznek, amiknek nem valószínű a valóságalapjuk, ezzel pedig műhisztit keltenek.
2022. nov. 21. 19:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem csalnak bonyolultan, hogy ehhez túlzottan nagy összeesküvés elméleteket kelljen gyártani, nem is értem miről beszélsz. Plusz ezek a dolgok papírozva vannak, nem a hasamra csapva hoztam fel az 5000 Forintot sem.
2022. nov. 21. 22:04
 30/31 anonim ***** válasza:
28: nézz meg pár videót, ahol megszólal. Tsz elnök, brigádvezető, vagy egy 2-3 tagú cég feje. Ennyinél többet nem néz ki belőle az ember. Hallgass meg pár valódi cégvezető el készült beszélgetést is. Rögtön látni fogod, hogy ég és föld a két ember.
2022. nov. 21. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!