Vannak itt olyan emberek akik nem zavarja hogy minden drága lett?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 18:03
11/31 anonim válasza:
8: Csak egy részét. De az igazi drágulási hullám mindenképp a háború után indult.
12/31 anonim válasza:
Akkor még nem volt olya 8. a háborútól lett olyan hatalmas.
13/31 anonim válasza:
Én ugyanannyival emeltem az áraimat, amennyivel nőttek a költségeim. Beleértve a rezsi és önköltségeim. Így nem nőttek a bevételeim, de nem is csökkent az életszínvonalam.
14/31 anonim válasza:
13#
Ez a tisztességes hozzáállás!
Nem, mint a lidl ami hetente emel 25%-ot, a busás haszon érdekében. Miközben az árstoppos termékek deficitjét 5-szörösen hozzák vissza a többi termék áremelésével.
15/31 anonim válasza:
Áá, nem zavar, csak dugába dőlt minden tervem☹️
17/31 anonim válasza:
Engem például nem zavar. A benzin kapcsán legalább öt éve írom, hogy minimum háromezer forintért kéne adni.
18/31 anonim válasza:
14: miért csak a lidl? Más boltok nem? Ha más bolt nem emelne, akkor odajárnának a lidl helyett az emberek.
19/31 anonim válasza:
Anyám borogass...Az infláció senkinek nem jutott az eszébe? Az infláció pedig nem a háború következménye, hanem az elb*szott gazdaságpolitika, és a választások előtti pénzosztás miatt van. Persze, az energiaárak és ebből fakadóan az élelmiszerárak mindenhol nőttek, de közel sem olyan mértékben, mint Magyarországon. Az ehhez viszonyított bérezést pedig inkább nem is részletezem. Szóval rá lehet itt kenni mindent a háborúra, de az csak egy kis hányadát teszi ki a drágulások okának, a 20%-os infláció annál sokkal jelentősebb. Megszavaztátok, nemde? Tessék.
20/31 anonim válasza:
Téged zavar? Miért nem tanultál a fidesztől az elmúlt 12 év alatt? Én tőlük tanultam, nem is kell dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!