Mi magyarok szelíd és békés emberek vagyunk, de nem vagyunk balekok. Akkor viszont miért fizettük Rogán Tóninak, hogy nőt faragjon Cecíliából és most miért fizetjük, hogy megkapja a kiscsajt utána? Megér nekünk ennyit ez a drága miniszter úr?
pedig de,balekok vagyunk.
ha eljutottunk oda,hogy nettó 200,papíron minimálbér mo n már egy jó fizetésnek számít,szakszervezetek nincsen és nem is lesznek,akkor kérdem én.
mi a fa szom a balekság ha nem ez?
Tovább nem tudsz olvasni? Esetleg kimaradtál a suliból? 2.2 milliárd eu pénzt nyúltak le.
Mondjuk a fidess híveit, akik jellemzően 100-ig nem tudnak elszámolni ez nem zavarja hiszen fel sem fogják mi a probléma.
"Akkor viszont miért fizettük Rogán Tóninak, hogy nőt faragjon Cecíliából"
Hát én nem vagyok egy vagyonos ember, de még egy szar nőt sem tudtam kifogni, akire rá kellett volna költeni a költségvetést varratásra, élve-kitömésre. Mind jó volt mindig...
"Mondjuk lehetne tüntetni százezrével az utcákon,hogy elég a korrupcióból."
Na és te tüntettél már? Vagy ha sikertelenül tüntettél, szervezed a következőt? Te mit teszel meg, ami nem balekság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!