Újabb 180 fokos fordulat a Fidesz szavazóinak?
Gulyás Gergely kijelentette, "A háborúért csak Oroszország a felelős".
Nyilván megszokták már, szinte havonta változnak az "elveik". Ez most a következő ilyen? Eddig a náci Ukránok, meg USA meg a zsidók voltak a háború okozói, most fordult a világ, és Oroszország lett az?
19: Ha megnézed az origót, vagy bármelyik kormány által vezérelt szócső-médiát, minden cikknek oroszpárti felütése van. Itt van egy jó gyűjtemény (bocs, hogy 444): [link]
De a kormánypárt által szeretettel meszólaltatott szakértők konkrétan ki is mondják: [link]
De ha kimész az utcára, akkor a plakátokon is láthatod, a "Brüsszeli szankciók tönkretesznek minket". Ami egyrészt nem igaz, másrészt nem brüsszeli, hanem általunk is megszavazott, és ahogy az előbb az egyik pálfordult fideszes írta, mi még többet is akartunk.
Szóval Orbán direktben sosem mondott ilyesmit, de ha megnézed a jól irányított propagandagépezetét, minden abba az irányba mutat, hogy mi az oroszok pártján állunk.
21: nyugodj meg, látom elég sok feszkó gyűlt össze benned. Elhiszem. Nem lehet könnyű, ha havonta új elvek alapján kell gondolkodni. :)
A Fideszt sajnos elég komoly béklyók kötik Putyinhoz, és elég komoly érdekek az EU-hoz. És amit itt látunk az Orbán hintapolitikája: egyszer az egyikhez dörgölőzik, egyszer a másikhoz. Emiatt szerencsétlen hívei teljesen összezavarodva, a valóságtól elszeparálva élnek, "gondolkodnak". Nemrég kiderült, hogy nagy részük azt sem tudja, hogy a Fidesz megszavazta a szankciókat. Azt hiszik, hogy Ukrajna 40 milliós lakossága csupán nácikból áll, hogy Biden fia Ukrajában kísérletezte ki a Covidot, és hasonló badarságok. Hiába is próbálod a jelképes és kötelező nyilatkozatokat példaként felhozni...
#24. "látom elég sok feszkó gyűlt össze benned. Elhiszem."
Igen, tudod teljesen biztos voltam benne, hogy áprilisban kétharmados ellenzéki győzelem lesz, egyszerűen nem tudom, mi történhetett. De a lényeg, hogy nem én vagyok feszült, hanem a kétharmados többséggel kormányzó Fidesz szavazói, akik még képzeld, nagyon-nagyon buták is, azt sem tudják, mi van.
🤡🤡🤡🤡🤡🤡
"Hiába is próbálod a jelképes és kötelező nyilatkozatokat példaként felhozni..."
Uhh, ezt de jó, hogy meg tudtuk beszélni. Nekem is tökre elegem van már az EU-s bullshit, "európai értékekre" és egyéb, megfoghatatlan f@szságokra vonatkozó nyilatkozatokból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!