Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar elvakult jobboldaliak...

A magyar elvakult jobboldaliak miért nem akarnak a fejlett világhoz tartozni?

Figyelt kérdés
Azért hangsúlyozom ki, hogy elvakultak, mert én is jobboldalinak tartom magam, mégsem vonzanak a diktatórikus és féldiktatórikus rezsimek. Viszont azt tapasztalom, hogy Magyarországon sokaknak ez jön be, romantizálják a keleti életmódot, az európaiban pedig csak a rosszat keresik. Miért van ez így ebben az országban?

2022. nov. 16. 00:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%

Mert ők az elnyomásban hisznek,nem akarnak demokratikus világban élni.

Bólogatnak,kussolnak,cserébe elvárják,hogy az állam adóztassa meg azokat,akik nem értenek velük egyet,és tartsa el őket(lásd családtámogatási rendszer)

2022. nov. 16. 07:52
 22/32 anonim ***** válasza:
86%

A magyarok többsége beképzelt, tájékozatlan és borzasztóan lusta. Ezt használják ki Orbánék is, hogy nemigen akaródzik gondolkodni az átlag magyarnak: elmondják nekik, kit kell gyűlölni, miért xar az életük, ők meg bólogatnak és gyűlölködnek.

A magyarok zömének egyszerűen nem is való egy fejlett demokrácia, nincs azon a szinten.

Nekik az kell, hogy diktátor magabiztosan skandáljon egyszerű dolgokat.

2022. nov. 16. 10:38
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Sokan elhitték a Fidesz propagandát, hogy itthon csudajó a helyzet. De alapvetően aki Fideszes, ő is ezt támogatja.
2022. nov. 16. 11:34
 24/32 anonim ***** válasza:
65%

"Mert ők az elnyomásban hisznek,nem akarnak demokratikus világban élni."

Sokan elhiszik, hogy Magyarország nem ilyen. A Fidesz propaganda azt szajkózza, hogy Nyugat-Európa kaki, Magyarország meg milyen szuper. (Olyanok is vannak, akik diktatúrázzák nyugatot.) Persze ez hazugság de ez van sajnos. Viszont nem csak a propagandát benyalók támopgatják ezt, lásd előző kommentem, ma 11:34

2022. nov. 16. 11:37
 25/32 anonim ***** válasza:
Megérkeztek a ballib trollok, kérdező.
2022. nov. 16. 15:26
 26/32 anonim ***** válasza:
44%

A ballibek annyi gyűlölik Orbánt, hogy inkább a saját nemzetükhöz tartozó embertársaikról is orrvérzésig fröcsögnek. Ezt olvashatod itt is kérdező, a magyarok buták, tájékozatlanok, lusták, elhisznek neki mnident, sose jártak külföldön, a propaganda áldozatai.

Olyan primitiv szinteket ütnek meg, mint annak idején Kertész Ákos irónk, aki publikálta rólunk külföldön, hogy genetikailag alattvalók vagyunk.

Többek között ezért is van a nagy viszolygás az ágáló balliberálisok ellen.

2022. nov. 16. 15:57
 27/32 A kérdező kommentje:
#26: De én nem a ballibek véleménye alapján tettem fel a kérdést, hanem amit én tapasztaltam jobboldali hozzászólóktól, véleményekről. Hogy egy baloldali mit mond egy jobboldaliról, vagy egy jobboldali mit mond egy baloldaliról, az mellékes, mert az érzelmeinél fogva mindenki elfogult valamennyire.
2022. nov. 16. 16:00
 28/32 anonim ***** válasza:

Ok, csak az utolsó pár kommenthet fűztem véleményt. Erőszakosak, agitálnak, mocskolják az összes embert, aki a Fideszre mert szavazni, ők döntik el helyettük, hogy buták és biztos csak agymosás miatt szavaztak..stb. Mégis milyen Magyarországban hisznek, milyen jövőképük lehet, mit szeretnének, ha mindig csak az utálkozásig jutnak és fel se tűnik nekik, hogy hogy beszélnek a többi magyarról ? Nekik ez teljesen természetes, hogy szétpocskondiáznak mindenkit, aki ellent mond .

Ennyit a nemlétező "küzdelmükről" a liberális eszmékről és a véleményszabadságról .)

A másik, ami nagyon uncsi, az a diktátorozás. Még egy épkézláb vezető személyiséget sem tudnak felmutatni baloldalon évtizedek óta, azért piszkálja annyira a csőrüket, hogy a jobboldaliaknak meg van ilyen.

Politikai döntésekről, törvényekről lehetne vitatkozni itt a gyakorin, de ők csak diktátoroznak, mocskolják a Zorbánt és a többi magyart.

Ezzel nem is lenne annyira baj, ha nem kizárólag ezzel lennének elfoglalva minden kérdésben pl a gyakorin is.

2022. nov. 16. 16:06
 29/32 anonim ***** válasza:

28-as

"But Jesus cannot be rude and he cannot be hard. But sometimes truth is rude, truth is hard. And Jesus cannot lie, he is right:"

2022. nov. 16. 18:13
 30/32 anonim ***** válasza:
52%

Politikai elkötelezettség nélkül sem vágyom arra, hogy az egyéniségemet teljesen feladva és a hétköznapi élet szintjén is folyamatos terrorban tartva tartozhassak a (vissza)fejlett világhoz.

Sokan vannak, akik csak elkötelezve, vezéregyéniséghez csapódva, hordában, másoknak alárendelve, azokat majmolva és a hülyeségeikre elégedetten, elvtelenül bólogatva érzik magukat jól - csak azért, mert míg élnek, nem futja egyetlen egy önálló gondolatra sem tőlük. Én nem!

Ennyi!

2022. nov. 17. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!