Jobboldali, konzervatív, nemzeti érzelmű magyar hazafiak! Komolyan úgy gondoljátok, hogy Kassai Lajos a legbölcsebb, leginkább csodálatra méltó, legnagyszerűbb ember a világon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 01:45
2/9 Salx Narval válasza:
A megszólítás ugyan nem nekem szól de Kassait elég jól ismerem, rendben van az az ember sok szempontból, kicsit makacs és önfejű de én kijöttem vele. Sokat vár el az emberektől, de magától is ugyanúgy. Nyilván nem csodálatra méltó, de tiszteletre mindenképp.
3/9 anonim válasza:
Nemigaz, Orbán Viktornál nincs nagyobb Kassai Lajos.
4/9 anonim válasza:
A Kassai utcát nem az íjjászról nevezték el:)
5/9 anonim válasza:
Miért merül fel ez kérdésként? Kassai a lovasíjászathoz tett nagyot hozzá. Ez nem jelenti azt automatikusan, hogy ért az atomerőművekhez vagy a galacsintúró bogarak szociális életéhez.
6/9 anonim válasza:
Konzervatív, nemzeti érzelmű vagyok, de hidegen hagy a lovasíjászat. Tisztelem, aki űzi, de nem ettől lesz valaki nagyszerű és csodálatra méltó.
7/9 anonim válasza:
Nem. De a ti nyomorult példaképeitek, pl. Gulyáskommunista Marxi a piszkos kislábujjáig sem érnek fel.
8/9 anonim válasza:
Kassai Lajos pont olyan buta múltban rekedt vénember, mint általában a jobboldaliak/jobboldali példáképek.
Belehallgattam egy előadásába.. Mentegette Budaházyt, kifejtette, hogy az akkumulátorgyárakhoz nem ért a többség, ezért nem kell hozzászólni, majd zagyvált valamit a sorkatonaságról. Nem értem, egy ennyire egyszerű embert miért hagynak beszélni különböző témákról. Ez az ember nem bölcs, hanem egy borzasztóan tájékozatlan, múltban megrekedt boomer, akinek nem sok fogalma van a dolgokról.
Az utolsónak meg szeretnék gratulálni: pont hozzá hasonló magabiztos, mélysötét frusztrált emberek miatt lehet még mindig fidesz. veletek kéne vhogy megértetni, hogy átlagnál butábbak vagytok és miket művel fidesz, de ugye ez szélmalomharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!