A magyar elvakult jobboldaliak miért nem akarnak a fejlett világhoz tartozni?
Figyelt kérdés
Azért hangsúlyozom ki, hogy elvakultak, mert én is jobboldalinak tartom magam, mégsem vonzanak a diktatórikus és féldiktatórikus rezsimek. Viszont azt tapasztalom, hogy Magyarországon sokaknak ez jön be, romantizálják a keleti életmódot, az európaiban pedig csak a rosszat keresik. Miért van ez így ebben az országban?2022. nov. 16. 00:07
1/32 anonim válasza:
2/32 A kérdező kommentje:
#1: A fejlettet gazdaságilag értettem. Mit nem lehet azon érteni, hogy fejlett? 😅
2022. nov. 16. 00:10
3/32 anonim válasza:
Mert nekik ez így jó. #1 Nehéz lehet ám megítélni a külföldi életkörülményeket anélkül, hogy az országhatárt egyszer sem lépte át egyik ilyen agytröszt sem nyugati irányba, csak szépen szopogatja a propagandát naphosszat, aztán idejön okoskodni mindenféle irreleváns marhasággal. 🤡
4/32 anonim válasza:
Mert az általad elvakult Jobboldalinak nevezett emberek annyira erőszakosan ragaszkodnak a gondolatmenetükhöz, hogy azzal ha elismernék, hogy valami jó is van a nyugati dolgokban azt feltételezné, hogy hibás amit képviselnek, az egójukon olyan kárt tenne amit nem tudnának elviselni, így inkább azt mondják, bármennyire is butaság hogy legyen orosz diktatúra, de nem lesz liberális társadalom, LMBTQ meg hópihe fiatalok, és neki van ezáltal igaza. Ez egy megnyugvás számukra, hogy mindegy mi van az ő oldalán az a lényeg hogy a másik oldalon az nincs és így ki tud tartani az állítása gondolatmenete mellett, és így megmarad az egója.
5/32 anonim válasza:
Hülyeség, hogy nem akarnak. Az anyagi jólét természetesen mindig is vonzó volt a nyugatban...de a többi? Az már erősen véleményes.
6/32 anonim válasza:
Én már most a fejlett világhoz tartozom.
7/32 A kérdező kommentje:
#6: Igen, de mintha egyeseknek feltett céljuk lenne kiszakadni belőle.
2022. nov. 16. 01:13
8/32 anonim válasza:
Fejlett világnak manapság Európa és Észak-Amerika számit, már évtizedek óta hozzájuk tartozunk.
Csak a ballibek és a ballib propaganda próbálják elhitetni, hogy nem igy van.
9/32 anonim válasza:
Szerintem ma Magyarországon nem nagyon vannak elvakult jobboldaliak. Vannak a normális, józan gonodlkodású emberek és van az anarchista, agressziv , provokativ , kioktató , ellentmondást nem tűrő, neki mindig igaza van, ki ha én nem balliberális oldal.
10/32 A kérdező kommentje:
#8: "Fejlett világnak manapság Európa és Észak-Amerika számit, már évtizedek óta hozzájuk tartozunk."
Nem állítottam a kérdésben, hogy nem tartozunk hozzájuk. A kérdés arról szólt, hogy egyeseknek ez miért nem felel meg és miért akarnak mindenáron elszakadni, miért nem jó nekik a fejlett világ részeként élni.
2022. nov. 16. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!